Am inceput scoala de soferi

Zi neagra pentru soselele Romaniei. Am inceput scoala de soferi. Vreau sa-i avertizez pe cei cu nervii prea slabi si cu multe injuraturi pe limba, injuraturi care de altfel nu le mai incap in gura si le varsa pe capul celorlalti, nu va incercati norocul cu mine, nu va merge. Mi se rupe de nerabdarea si nemultumirea voastra, eu sunt atat de nou in aceasta postura, asa ca nu am voie sa ma stresez. Altfel carnatilor va busesc masinile cat ai zice “accident”.
Chiar astazi, din prima zi, cand invatam si io cum sa tin volanul, niste disperati ma claxonau din spate. Oricum e duminica, nesimtitilor, cand lumea normala nu se grabeste ca apucata. In plus este un semn mare si rosu pe masina cu un “S” in mijloc. Oare semnul asta inseamna “Specialist”?
Deci, astazi am invatat ce inseamna ambreiaj, cum e sa ridici piciorul de pe aceasta pedala tembela. Cum sa apesi frana in asa fel incat sa nu cada toate lucrurile de pe bancheta din spate.
In rest totul bine si frumos, desi am oprit masina de vreo doua ori. Asta, insa dupa ce franam si uitam sa scot din viteza. In intersectie niciodata.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleBani din blog