Puscaria ii aduce bani Ioanei Maria Vlas

Doamna aia grasuta, cu ochelari, despre care se tot vorbeste in ultimul timp, reuseste sa faca bani buni din faptul ca apare pe la tv. Cum? Ingredientele sunt foarte simple: este implicata intr-un scandal enorm, a stat cativa ani la racorica si lumea este flamanda dupa niste explicatii.
Ieri, abia iesita, de la parnaie spunea ca merge sa faca un duss. Poate a facut, dar probabil imediat dupa dus, a alergat ca vantul pentru a intra in emisiune directa la Antena 1. Dupa televiziune si-a facut drum pana la ziarul “Evenimentul Zilei”, iar mai apoi pe la alte ziare sau tv, numele carora imi scapa.
Ce a facut acolo? A vorbit despre cazul FNI, desigur. Ce a spus? Nimic. Pentru ca nimeni nu a inteles daca este suparata pe cei, care, de altfel, pana acum ii considera vinovati ca au spart balciul FNI… Pentru cei care nu stiu, in Fondul National de Investitii au bagat bani foarte multi romani. La un moment dat Fondul s-a spart ca un balon si oamenii au ramas fara banutii lor…
Totusi, de ce s-a dus Ioana Maria Vlas pe la televiziuni si ziare, daca nu voia sa declare nimic consistent? O intrebare logica, la care exista si un raspuns logic. Doamna scoate avantaje din foame presei, avantaje financiare desigur.
Sa recapitulam ingredientele succesului in Romanica: esti in mijlocul unui scandal, ai un rol intr-o mega-teapa si stai la puscarie, cel putin 5 ani.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleZdob si Zdub la Happy Hour sau despre romanii filorusi