Spam-ul, bata-l vina!

Am primit de la un prieten mesajul de mai jos:

Yahoo se inchide pe 17 mai 2008! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Rudi Rancea… aici este presedintele Rudi Rancea: imi pare rau sa va anunt ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge…! SCUZE PT DERANJ,…
Pentru a obtine adrese de email, niste tipi au idei foarte bune. Iar asta se pare ca a prins, din moment ce atat eu, cat si prietenul meu am ajuns deja pe lista. Sunt sigur ca si altii vor musca momeala.
Acest mesaj, spre deosebire de altele, are o idee care exploateaza foarte subtil temerile noastre. Adica: “oau, ramaneti fara messenger gratuit…” Un adevarat cosmar pentru multi, care folosesc foarte mult messengerul.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleBret Pidd sau Brad Pitt? (marci furate)