Sunt si raman aici!!!

Sunt un blogger abia nascut (ma consider asa, desi am vreo 7 luni de bloggerit). Voi fi in continuare pe aceste blog: cojocari.blogspot.com . Este foarte simplu si sper sa fie retinut mai usor. Pana acum ma numeam cojocari-vitalie.blogspot.com. Mi-a luat cam mult sa ma prind ca este complicat sa tina minte lumea: cojocari, minus, vitalie, punct, blogspot, punct, com. Dar nici vina mea nu e prea mare. Atunci cand mi-am creat prima denumire, blogspot-ul nu mi-a permis sa-mi iau una mai scurta (asta pe langa alte nemultumiri legate de blogspot).
Si pentru ca mi-am schimbat denumirea, o sa-mi schimb si atitudinea. Nu mai bag atatea banere aruncate pe dreapta blogului. Nimeni nu intelege de ce sunt astea acolo. In plus o sa ma straduiesc sa fiu mult mai interesant pentru cei care au avut rabdarea sa dea un click pe si sa ajunga pe aceasta pagina. Booon.
Pentru ca m-am nascut inca o data, la multi ani si la mai mare. Uraaaaaa.
PS: Pentru cei care m-au bagat in blogroll. Daca nu va este lene si vreti sa-mi faceti un serviciu, please editati denumirea veche… ca eu m-am mutat. Ne vedem in Blogosfera.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCe zice un blogger despre blogul meu?