Inca un mort, inca un expulzat si niste caini

Nu dom’le, nu l-am omorat noi. Da, avea 29 de ani, da, era tanar, da, a murit in sediul comisariatului nostru, dar nu noi l-am omorat. Am chemat chiar si un procuror, un prieten de-al nostru: nu a observat nicio lovitura. Si ce daca era in intuneric cadavrul? Si ce daca nici nu l-a vazut? Iar daca ne intrebati de tanarul pe care un coleg politist l-a impuscat recent, pai l-a impuscat in legitima aparare. Legitima, legitima, caci tanarul s-a uitat la politist, urat s-a uitat. Sigur, viata omului legii era in in pericol.

 

2 la 1 pentru Moldova in meciul expulzarilor. Moldova a expulzat doi analisti politici, Romania un scriitor. Hai fratilor, dincolo si incoa’ de Prut, puteti mai mult. Cine ofera mai mult, cine da mai mult?

 

Inca o stire banc la capitolul relatii romano-basarabene. Au venit romanii sa sterilizeze maidanezii din Chisinau, dar nu cunosc Chisinaul si le este cam greu. Acum asteapta ponturi de la populatie: “bre, spuneti-ne si noua unde sunt cainii maidanezi”. Ce sa zic. Daca tot au terminat problema cainilor vagabonzi din Bucuresti este normal sa-si impartaseasca vasta experienta colegilor din Chisinau… Vor fi expulzati si hinghierii romani? Atenteaza la cainele basarabean.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleUraaaa! Iura Rosca nu intra in Parlament