Opozitia moldoveneasca – o mare dezamagire(video)

In acest moment imi pare sincer rau ca am votat cu opozitia. Mai bine nu mergeam la vot. Ne meritam soarta, romanii din Romania au dreptate, basarabenii isi merita soarta. Pe cine dracu trebuia sa votam ca sa nu avem parte de niste prosti care merg la o intalnire cu Voronin ca niste mielusi la abator? Urmariti cu atentie imaginile de mai jos!

 

Huo! Cat de tampit trebuie sa fii ca sa mergi la Voronin sa te justifici ca Filat minute bune: domnule presedinte in sus, domnule presedinte in jos?! Iar Urechean! Urechean a inceput sa se certe cu presedintele Parlamentului, in loc sa-si expuna tare si sigur parerea: vrem alegeri repetate!.

 

Bre, tampitilor, ca alte cuvinte nu am pentru voi, trebuie sa solicitati alegeri repetate, nu numararea voturilor. Chiar ne scuipati pe toti, cei care v-am ales? De ce nu avem noroc si noi de o opozitie normala, desteapta? Filateeeeeee, omule, voturile pot fi numarate si de Decartes, tot vor iesi comunistii. Alegeri repetate, asta trebuie sa ceri. Huo!

 

Chirtoaca. Dorin Chirtoaca m-a dezamagit si el. Prea usor se desolidarizeaza de protestatari. Ar fi cazul sa te dzsolidarizezi de cei care vandalizeaza, cei cativa. Restul sunt tineri curajosi care isi pun sanatatea, tineretea, viata in joc pentru ca tu nu ai putut sa te intelegi cu ceilalti si sa organizezi proteste normale, linistite. Hai, bre! Nu-mi vine sa cred ce vi se intampla. Chiar va pot manipula comunistii in halul acesta? Dorine, trezirea! Moldova are nevoie de tine. Esti sau nu liderul de care au nevoie toti?

 

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleNu! Revolutiei violente. Da, protestelor pasnice!