cojocari.ro citat de PRO TV Chişinău

 

Am ştiut că interviul cu Igor Dodon va face valuri, dar că din vina lui, blogul meu va fi dat la tv, chiar nu mi-am închipuit. S-a întâmplat, a apărut. În ce context? Vedeţi mai sus.

 

PS: Deşi a fost extrem de sincer pe blogul  meu şi a admis că, în anumite condiţii, PCRM ar putea pierde mandate în alegerile anticipate, în declaraţia pentru PRO TV nu a mers atât de departe. Putem ghici doar la ce presiuni a fost supus… Sau, poate că n-a mai avut curaj să spună chiar totul. Dacă-i aşa, aceasta este diferenţa dintre televiziune şi blog. Ca politician, într-un interviu pentru un blog eşti mai puţin prudent decât în faţa camerei.

 

PPS: Colegii mei de la PRO TV au dat şi o lecţie extraordinară de jurnalism. Puteau lejer să spună, potrivit unui interviu acordat recent şi era mai mult decât ok! Dar nu, ei AU CITAT SURSA. Nu vreau să dau nume, nu este colegial, dar au fost în situaţii când informaţii de pe blogul meu ajungeau în presa de la Chişinău fără să fiu citat deloc. Nu vă ascund, într-un caz am reacţionat, civilizat desigur, şi abia atunci s-a reparat greşeala.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleNu înţeleg politica moldovenească