De ce nu zboară porcii? Pentru că Pavel Turcu nu a ajuns la Eurovision

Ce să zic? Uuraaa. Am avut dreptate. Pavel Turcu nu ajunge la Eurovision. Hehehe. Cine a crezut asta a fost extrem de naiv. Hai să vorbim mai înâi serios după aia glumim. Mai întâi să le spun eventualilor nemulţumiţi şi cârcotaşi, care în aceste momente se dau cu capul de pereţi susţinând că Moldova a pierdut o şansă mare netrimiţându-l pe Turcu la Oslo, că nu avea nicio şansă. Ce mocofani sunteţi!

 

Nu sunt Nostradamus şi nu prevăd viitorul, dar pot învăţa din trecut. Istoria Eurovision ne aduce un exemplu oarecum asemănător. Nişte proşti din Lituania au ieşit pe scenă şi au cântat “We are the winner of Eurovision”. Mai jos video. A fost o glumă, o chestie haioasă, ca şi Paşa nostru. Numai că, spre deosebire de Turcu, lituanenii aveau o piesă cu momente rock, destul de ritmată şi, de ce nu, nişte voci mai bune. Cu toate acestea, băieţii s-au clasat pe locul 6. Vă mintesc, atunci au câştigat urâţii de la Lordi. Rusia a ieşit pe doi, iar Romania, cu Trăistariu – pe patru. Cine mai crede că Turcu avea şanse?

 

Să spunem altfel, Turcu va ajunge la Eurovision, atunci când Voronin va fi băgat la puşcărie, atunci când Moldova va avea o autostradă, atunci când echipa de fotbal a Moldovei va juca la un campionat Mondial sau European. Adică, atunci când vor zbura porcii. Acum îmi dau seama de ce nu zboară porcii – Pavel Turcu nu va cânta la Eurovision – Euroooovizion. Băi oameni buni, v-aţi jucat cu jucăria voastră, ajunge.  Oare de ce cred că veţi continua? Oare doar eu cred că locul lui Pavel Turcu nu e la Eurovision? Că ne făceam de râs dacă ieşea pe scena aia frumoasă?

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleVizită la casa poporului(poze)