Homosexualii şi nepăsarea ipocrită a moldovenilor

Cu riscul de a-mi pune în cap toată floarea forumiştilor moldoveni şi de ai înfierbânta pe toţi homofobii din Chişinău, vreau să spun că homosexualii pot să defileze şi în cocoşelul gol prin oraş. NU-MI PASĂ! Desigur, dacă le permite legea să-şi scoată “dotarea” la plimbare. Nu le permite, aşa că, dacă fac ceea ce spune buchia legii: MIE NU-MI PASĂ CU ADEVĂRAT! Nu ca unor prefăcuţi care una spun şi alta visează.

 

Oriunde apare o ştire despre gay, imediat se iţesc comentarii ipocrite: nu-mi pasă ce fac homosexualii în dormitor, dar s-o facă acolo, nu pe stradă, altfel să dăm cu pietre în ei. De parcă homosexualii vor să facă în stradă ceea ce fac în dormitor… Păi, oameni buni, dacă nu vă pasă, atunci să nu vă pese! Pentru că, altfel, sunteţi traşi pe sfoară şi le faceţi jocul, atât al asociaţiilor de protecţie a drepturilor homosexualilor, cât şi al politicienilor. Da, voi, cei care săriţi urzicaţi de fund, numai la gândul marşului gaylor prin Chişinău, sunteţi manipulaţi. O să vă demonstrez că din cauza prostimii, a îngustimii minţilor voastre, le daţi apă la moară multora.

 

După cum bine ştiţi sunt jurnalist. De vreo 5 ani stau prin Bucureşti. În fiecare an am fost martor al ştirilor despre marşul gaylor din capitala României. Primii ani, ţin minte, săreau scântei la aceste manifestaţii. Noua Dreaptă, Gigi Becali, babele credincioase, toată această masă pestriţă făcea un vacarm de neînchipuit. Ca jurnalist, nu vă ascund, îmi place vacarmul. Îţi face subiectul interesant, ratingul sare, deci toată lumea este fericită. Toată, toată lumea, până şi homosexualii. Gigi este bucuros că are cu ce să iasă în faţă. Noua Dreaptă este fericită că este băgată în seamă. Babele la fel. Asociaţiile Homosexualilor sunt din nou îndreptăţite să strige în patru zări că lesbienele şi gayi sunt discriminaţi în România. Toţi au bifat încă un festival de succes. Mai puţin românii. Ei au fost martorii unui eveniment ce nu le-a adus nimic bun, nimic nou, poate doar încă o privire critică din partea Uniunii Europene.

 

Dar ce observ eu în ultimii ani în România? Văd cu ochiul liber că tot mai puţini membri din Noua Dreaptă, tot mai puţine babe vin să boicoteze festivalul homosexualilor. Gigi Becali are parcă altă treabă. Nici homosexualii nu par la fel de activi. În loc de parade extravagante şi tot felul de chestii ciudate, au dat-o mai mult în expoziţii de fotografii, discuţii, mese rotunde. Şi totul, pentru că lumea s-a săturat şi nu-i pasă CU ADEVĂRAT de această problemă! Au dat românii din mână a lehamite: “Băi, iarăşi voi, iarăşi aceleaşi personaje? Mai duceţi-vă în … cu tot circul vostru, căci nu ne pasă!” Şi uite-aşa, nepăsarea a ajuns să fie şi utilă: an de an, festivalul atrage tot mai puţină atenţie.

 

Moldovenii, deh, trebuie să calce cu picioruşul lor pe greblă. Ei nu învaţă din greşelile fraţilor mai mari. Şi atunci, să vezi, frate, desfăşurare de forţe. Vine Mitropolia: desfrâul a pus stăpânire pe Moldova, asta se întâmplă când oamenii nu vin pe la biserică! Vine Voronin: festivalul nu ar fi avut loc dacă eram noi la putere, desfrâul este opera democrat liberalilor! Vin democrat liberalii: v-am adus democraţia în ţară. Comuniştilor nu le pasă nici de homosexuali, nici de voi. Homosexualii erau să-şi ia bătaie, voi, însă, chiar aţi luat-o! Vin în sfârşit homosexualii: suntem discriminaţi în Moldova. Vom face o plângere adresată Uniunii Europene! Toţi trag la turta lor. Cu ce vă alegeţi voi, cetăţenii simpli? Cu nimic. Doar cu o durere de cap în plus. Aşa că, dacă nu vă pasă, păi să nu vă pese. Să vedeţi cum se liniştesc apele, iar politicienii, babele, popiii şi homosexualii vor face ceea ce trebuie să facă, dar nu vor bate câmpii. Bine, homosexualii acasă la ei, dar am zis, n-ar trebui să ne pese!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleM-a obosit blogul