La alegerile din Republica Moldova eu, membru al diasporei, votez împotrivă!

Boboc - tanarul omoral de politisti

Partidele din Moldova încearcă să mă convingă să le votez. Și îmi promit programe sau investiţii uriaşe, şi îmi spun cât de minunat vor conduce țara. Se jură că vor pune la bătaie fonduri care mă vor aduce acasă. Voi putea să-mi deschid o afacere la mine în ţară sau îmi voi găsi un loc de muncă bine plătit. Nu va mai fi nevoie să lucrez departe de Moldovioara mea, departe de părinții și frații mei. Partidele se jură că știu cum să facă asta. Partidele îmi promit că vor face din Moldova un picior de rai. Au nevoie doar de votul meu. Ei bine, nu m-ați convins! Din punctul meu de vedere sunteți niște mincinoși ordinari! Eu nu vă cred pentru că ați putut face asta până acum, dar ați preferat să vă burdușiți buzunarele.

Am parcurs lista concurenţilor electorali. Am citit ceea ce propun. Concluzia: nimeni nu mă reprezintă. Nimeni nu-mi inspiră încredere. Mă simt ca un șoricel căruia i se promite o bucățică iluzorie de cașcaval. În schimb, observ foarte bine capcana. Capcana celor 4 ani în care ei vor fura, se vor îmbogăți și nu vor face nimic pentru Republica Moldova. M-am săturat să fiu prostit de partidele pline de tâlhari!

Partidele din Moldova ar trebui să ia seamă de ce s-a întâmplat la alegerile din România. Diaspora a decis cine ajunge președinte. Domnilor politicieni din Moldova, eu, membru al diasporei de moldoveni din România, vă urăsc! Vă urăsc pentru că furați, pentru că sunteți corupți, pentru că ați trădat ideea frumoasă care v-a adus la putere. Pe 9 aprilie, acum 4 ani, au murit oameni – pe sărmanul Boboc îl vedeți în poza de mai sus, voi însă aţi continuat să furaţi şi să vă îmbogăţiţi. Vă urăsc pentru asta și pentru că vă plimbați fundurile în mașini de lux din banii noștri, că faceți harcea-parcea fondurile pe care noi le trimitem! Cum aș putea să vă votez? Pe cine să votez? Eu nu mă simt reprezentant de voi! La alegerile din Republica Moldova, eu, membru al diasporei, nu voi vota pentru! Voi vota împotrivă!

PS: Domnule Iurie Leancă, domnule premier, realizați în ce situație jenantă vă aflați? Cum să-l susțineți, domnule Leancă, pe un candidat la alegerile prezidențiale din România? Nimeni până la domnia voastră nu a făcut una ca asta. Ați dat-o în bară urât de tot. Iată un motiv să nu vă votez. Domnule Leancă, acest blog este citit de o mie de oameni în fiecare zi. O mie de votanți îmi urmăresc gândurile. Alte câteva mii de alegători citesc acest articol pe site-uri de știri, care preiau ceea ce scriu. Credeți că toți acești moldoveni nu contează la alegeri? Dacă vreţi votul lor sau al meu mai aveţi o şansă. Vă provoc și aștept să-mi răspundeți la următoarea întrebare: de ce ați ales să susțineți un candidat la alegerile prezidențiale din România? Ce a fost în mintea domniei voastre când ați făcut acest pas? Noi, membrii diasporei, nu vrem ca premierul Republicii Moldova să ne implice în bătălii politice care nu ne privesc! Nu uitați, diaspora din România vrea un răspuns! Promit să-l dau integral pe blog! Nu subestimați puterea diasporei moldovenești! Vă mulțumesc, domnule Leancă!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleDe ce nu se mărită moldovencele?