Despre indecența moldovencelor, care merg la Paștele Blajinilor îmbrăcate pentru discotecă s-a auzit chiar și la București!

Fata Sexy Cimitir

Eram ieri în mașină, în București. La un post de radio, cel mai probabil Europa FM, am auzit o știre despre Republica Moldova. Știrea m-a surprins neplăcut. Se vorbea despre faptul că în cimitirele din Chișinău nu se vor mai permite petreceri de Paștele Blajinilor. Apoi a fost difuzată o declarație a lui Dorin Chirtoacă. Acesta le îndemna pe moldovence să vină îmbrăcate mai decent la cimitir. Nu eram singur în mașină. Amicii mei, cetățeni români, m-au întrebat dacă lucrurile sunt atât de… primitive în Republica Moldova. Erau surprinși să afle că așa ceva se întâmplă în cimitire, de Paștele Blajinilor. Poate nu știți, dar în România țiganii sunt cei care organizează petreceri de Paștele Blajinilor printre morminte.

Ce era să le spun? Le-am explicat că nu este neapărat o regulă și că există mulți oameni care se duc… doar să-și jelească morții, ci nu să petreacă. Bărbați și femei normali la cap care nu vor să se spargă în figuri în fața vecinilor, rudelor. Ei vor pur și simplu să-i pomenească pe cei morți. ”Dar fetele chiar se îmbracă indecent, cum spune la radio?”, a fost întrebarea unui amic. I-am spus că acestea sunt excepții, dar că există destule fete care confundă clubul cu cimitirul.

Dragele mele. Am o rugăminte. Puneți-vă la contribuție cei doi neuroni obosiți. Gândiți-vă că în cimitir mergeți să vă reculegeți, să vă gândiți la rudele și prietenii care nu mai sunt printre voi. Credeți-mă, fala asta moldovenească este o prostie. Tocuri de zece – NU. Fusta de o palmă – NU. Decolteu care să vă arate sânii – NU. Buricul la vedere – NU. Decența este cuvântul de ordine într-o astfel de zi. Ce o fi atât de greu? Am ajuns de râsul tuturor.

(articol pentru perfecte.md)

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleMoldova este o glumă de 1 aprilie care ne face să plângem zilnic