Moldova săracă versus Moldova bogată: despre cântărețe și Porsche-urile lor!

Porsche ars

Am auzit și eu despre fetișcana din Chișinău care s-a plâns pe toate site-urile, pe la televiziuni, pe facebook că i s-ar fi dat foc la Porsche. Nu auzisem până de curând de ea. Fetișcana se pare că este cântăreață. Mă rog, cântăreață pentru că cântă(ups, cacofonie!). S-a umplut Moldova de cântărețe. Și cum sunt atât de multe cântărețe, apare râca, apare pizma. Și când una devine mai cunoscută decât altele pentru că a rămas fără Porsche, se iscă scandalul.

Am impresia că fetele acestea nu mai pot de bine ce le este. Și când își ies din Harasho ce fac? Li se pare că sunt Britney Spears sau Madonna, pentru că se ceartă că una și-a făcut PR de nu știu care, că alta își promoveze albumul… Tare! Unii moldoveni nu au după ce bea apă, iar fetele au găsit motiv de ceartă. Din categoria, satul arde, iar babele se flocăiesc pe facebook!

Dar nu scandalul mă șochează în această poveste. Mă șochează cum povestea fetișcana despre cum i-a ars Porschele. De parcă ar vorbi despre un fier de călcat care nu funcționează. Drăguță, de unde ai tu banii iștea? Cum de își permite o jună ca tine o mașină de 40 de mii de euro? Ai habar ce înseamnă suma respectivă? Este pensia pe care o primesc 100 de pensionari din Moldova aproape un an. Cât de bine te simți când știi că principala ta problemă este să-ți asortezi chiloții cu noul Porsche, în timp ce 90 la sută dintre moldoveni se gândesc cum să supraviețuiască de la un salariu la altul? Dar cel mai tare mă șochează că într-o țară așa de săracă, se vând atâtea Porscheuri. Și culmea șocului: Fiscul nu se gândește să le întrebe pe cântărețele din Moldova de unde au banii pentru mașinile scumpe!

(acest articol este scris pentru perfecte.md)

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleFata lu' tata este Gaburici în fustă!