Ipocrizia politicienilor moldoveni: au afaceri peste Prut, dar înjură România din Moldova și îi păcălesc pe moldoveni că nu e bine să ne Unim!

2013-05-31 18.50.51

Ipocrizia politicienilor moldoveni nu are margini. Atâția deputați din Parlament, care se declară stataliști fățarnici, au cetățenia României… Atâția comuniști mincinoși, care sunt anti-unioniști, au făcut afaceri prospere în România… Oleg Voronin, de fapt rețeaua sa de restaurante Andy’s și La Plăcinte, s-a extins în România. În schimb, tatăl său, Vladimir Voronin este, chipurile, statalist. Sergiu Lucinschi are afaceri în România. Ba mai mult, și-a mutat toată familia în București. Chiar dacă și-a furat-o de la DNA, se simte aici ca peștele în apă. Asta, deși tatăl său este un filorus convins și nu-l auzi niciodată vorbind de bine de România. Sora lui Renato Usatâi este măritată cu un om de afaceri foarte bogat din România. Însuși Renato a stat prin România foarte mult și, din ce știu, i-a plăcut. Cu toate acestea, este anti-român, vrea să construiască un zid pe Prut.

Politicienii, pur și simplu, îi mint în față pe moldoveni. În timp ce demnitarii se bucură de un privilegiu uriaș – relația cu România, moldovenilor de rând le toarnă gogoși despre faptul că Moldova trebuie să fie independentă. Altfel zis, ei fac afaceri în România, călătoresc, se bucură de tot ce înseamnă țara asta minunată, țara tuturor românilor, însă pe moldoveni îi țin departe de Prut. De ce? Este evident. Politicienii moldoveni țin cu dinții la statul Moldova și sunt împotriva Unirii, pentru că nimeni nu-i controlează. De ce să le tremure chiloții în fața DNA?

Un exemplu, fostul deputat moldovean Guma. Era să fie reținut în România, noroc că l-au salvat autoritățile din Moldova, unde se ascunde și acum. Așadar, mai bine îi păcălești pe moldoveni că o să le fie rău în România. Și, în timp ce moldovenii amărâți o duc prost, politicienii se bucură de tot mai multe avantaje în relația cu adevărata Țară a românilor. Mi se pare o mare măgărie și sunt foarte supărat că moldovenii nu văd niște lucruri simple, evidente. Doar Unirea mai poate salva Republica Moldova!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleMoldova săracă versus Moldova bogată: despre cântărețe și Porsche-urile lor!