Jocul de-a hoții și fraierii! Politicienii fură, apoi vin să le ceară moldovenilor să-i aleagă încă o dată! Incredibil!

Rezultatele alegerilor!

Nu-i înțeleg pe moldoveni. Sunt așa de fraieri. Nivelul de fraierie a atins în Moldova cote patologice. Politicienii au furat un miliard, au distrus leul, au pus pe butuci băncile, Moldova este cu un picior în afara sistemului Cartea Verde, hoții sunt eliberați sau scăpați de închisoare și tot așa… Cu toate acestea aceiași politicieni au tupeul să vină la alegeri, de data asta locale, și le cer moldovenilor să-i voteze. 

Și ce fac moldovenii? Votează. Urmăresc campania electorală pentru alegerile locale din Moldova și nu-mi vine să cred că aceleași partide care au participat la cele mai mari furturi din istoria Moldovei stau acum în fața electoratului și nu roșesc deloc. Electoratul, în loc să-i fluiere și să-i trimită acasă cu picioare în fund, dezbate pe cine să aleagă. Bre, moldovenilor, oamenii aceștia cu numai câteva zile în urmă au furat, s-au acoperit unii pe alții și s-au scăpat de închisoare. Tu rămâi sărac și la buzunar, dar mai ales la suflet.

Domnii Filat, Plahotniuc, Voronin, Leancă, Dodon, Ghimpu au tupeul uriaș să se arate din nou în fața electoratului. Ei știu că moldovenii sunt fraieri și au mintea scurtă. Nu-mi vine să cred că, voi, dragi moldoveni, mergeți să votați. Pentru cine? Pentru hoți? Incredibil. Singura soluție este să pedepsim clasa politică în așa fel încât să nu ne uite. Să nu-i votăm. Deloc! Nu poți vota niște hoți ordinari care fură în continuare. Vă plângeți că vă fură, dar când vin să vă ceară votul, îi votați. Și ce dacă sunt alegeri locale? Doar nu au venit niște extratereștri să fure. Tot hoții de politicieni. De ce să fiți fraieri? Dacă aș fi la Chișinău, m-aș prezenta la alegeri, dar aș vota împotriva tuturor!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCe am auzit când a vorbit liniștea presei controlate de politicieni? Multă fricăăăăă