Nasc și la Moldova vedete… Prea multe în ultima vreme!

Bot de rataMoldova are prea multe vedete. Atât de multe încât fiecărui cetățean îi revin câte 3-4. Le vezi peste tot, îți inundă facebookul, sunt pe site-urile mondene și de știri, se dezbracă sau se îmbracă în revistele de profil, apar pe la televizor cu tot felul de probleme sau ”piese noi”. Deseori mă amuz când citesc – cutare cântăreață și-a lansat o piesă nouă. Stop! În primul rând, ca să îți lansezi o piesă nouă trebuie să ai o piesă veche. Dar pentru vedetele de mucava de la Chișinău nu e o problemă. Numărătoarea începe de la cântecul numărul 10.

Inflația de vedete de doi bani sau de trei capishi mă face să mă întreb din ce bani supraviețuiesc madmuazelele? Sau din ce bani își câștigă existența băieții pe care îi chinuie talentul? Nu de alta, dar economia moldovenească este în brânci și nu-i prea văd pe moldoveni stând la coadă să le cumpere albumele, discurile. Singura chestie ce îmi vine în minte sunt petrecerile, nunțile de la Moldova. Într-adevăr, acolo sunt niște bani, că, deh, obrazul subțire cu cheltuială se ține. Cu toate acestea nu am văzut cântecaci sau cântecace să se laude că cântă(cacofonie logică) la petreceri.

Oricum, cele mai multe cântecace ajung să câștige bani buni din showbizul moldovenesc. Și știți cum? Se mărită cu succes. De aici vine și noua piesă, noul album, noul Porsche și așa mai departe. Părerea mea, da, foarte subiectivă, este că multe fete se fac vedete ca să se mărite… Altfel nu înțeleg avalanșa asta de vedete pe capurile noastre pe praful și sărăcia asta!

(acest articol este scris pentru perfecte.md)

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCu cine aș vota la alegeri dacă aș locui în Chișinău?