Penibilul Armatei din Republica Moldova după ce s-a războit cu o mireasă și niște nuntași

mireasa furata automateSăptămâna asta am văzut cele mai haioase exerciții militare din câte există pe lume. Puțin spus haioase. Cred că ar fi mai bine să le zic – aberante, penibile. Poate doar albanezii să inventeze ceva cu care să ne întreacă. O armată care a arătat penibil, cu un ministru care a debitat penibilități, dar de premier ce să mai zic? Ochelari de Rambo, uniformă de comando, atitudine de penibil cu care suntem deja obișnuiți. Dorința de a se costuma îl face pe premierul Gaburici cel fără de diplomă să fie cel puțin hilar. Dacă se duce la circ se va costuma în clovn? Mda, cred că ar fi cazul, mai ales că Parlamentul și Guvernul Moldovei s-au transformat în două circuri.

Să revenim la exerciții. Oare ce a fost în capul celui care a inventat-o pe mireasa teroristă? Oare ofițerii care pregătesc exercițiile militare nu-și propun în primul rând să nu fie… penibili? Faza cu mireasa este scoasă direct din bancuri. Încercam să-i povestesc astăzi unui amic despre aplicația cu mireasa teroristă, iar acesta pur și simplu nu mă credea. Zicea că fac bancuri cu el. I-am arătat imaginile, iar el susținea că e făcătură, că probabil ministrul sau premierul nu știau. Când i l-am arătat pe premier ajutând-o pe mireasă să se ridice a făcut ochii cât cepele.

Râd și curcile de noi. Cum să inventezi așa ceva? Dar mai ales de ce? Înțeleg, scopul unor aplicații este să se învețe diferite structuri să colaboreze în anumite scenarii. Vă rog să-mi explicați, ce a câștigat Armata din Republica Moldova dintr-un scenariu în care mireasa, mirele și nuntașii s-au mitraliat cu soldații? De ce a fost nevoie de circul acesta? Rușii ne atacă îmbrăcați în mirese? Sau este un semn că trebuie să bem mai puțin pe la nunți? Habar nu am. Cert este că nivelul de penibil a fost dus de autorități, inclusiv de armată, pe culmi nebănuite. Apropo, de ce are nevoie Moldova de armată?

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleDin Moldova s-a mai furat un milion. Sute de mii de șoferi vor fi afectați. Și ce dacă? Moldovenii rabdă