Băieți buni versus băieți răi? Femeile aleg de multe ori greșit

CINE I-A EDUCAT PE BĂIEȚAȘII ACEȘTIA? CE MAME AU AVUT? CE ȘCOLI AU FĂCUT?

Dragile mele, baieți răi dar buni nu există. Ori îs răi, ori îs buni. Există printre tinere o utopie, precum că unui băiat îi stă bine să fie așa, un pic mai nervos, un pic mai bătăuș, că trebuie să știe să mai dea și cu pumnul, să se mai bată, să fie noncoformist și rău. Parcă-i mai sexy… Numai că, atenție! După ce s-a lămurit cu drujii, ghiciți încotro se îndreaptă ploaia de pumni?! Corect! În capul domnișoarelor care aleg să-și sacrifice tinerețea în umbra “băieților răi”.

De multe ori nu o cauți și o găsești, dap’ când o cauți… Că așa e în Moldova, ca femeie ți-o înhați de nu te vezi. Așa că aviz domnișoarelor care cred că un baiat cu navaroate poate fi domesticit. Nu, nu poate. Un băiat crutoi, obișnuit cu aplauzele furtunoase va căuta din nou și din nou public proaspăt. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să-l îmbrobodiți. Credeți că se va liniști, nu va mai umbla tălălau-tanase? Greșit! Se va duce, așa cum e obișnuit. Ați hotarât că dacă devine tată se va maturiza? Aha! Asta s-o credeți voi! El este un egoist, care trăiește doar pentru el și poftele lui. Poate o lună va fi tatăl fericit, după care se va plictisi, va reveni la apucăturile lui de băiat vecino-maladoi, vecino-pianâi. Te va lăsa singură cu copchilul, iar dacă o să faci scandal, ai putea chiar să o anini, asta dacă nu ai aninat-o până acum.

Dacă ai greșit și te-ai legat cu un astfel de suflet pierdut, va trebui sau să-ți recunoști înfrângerea și să-l lași în plata Domnului. Dacă, totuși, esți o proastă aeriană care visează la cai verzi pe pereți și își imaginează că o astfel de creatură poate fi iubită, trebuie să înveți să trăiești cu el după niște reguli clare pentru siguranță vieții tale și a copiilor tăi.

Regula nr.1: Îl lași să facă ce vrea, când vrea, cu cine vrea și unde vrea. Îl iubești și accepți că și el iubește, însă nu doar pe tine.
Regula nr.2: Îi calci cămășile și pantalonii, ca să arate bine, dar să știi ca te bârfește până și femeia de serviciu de la magazinul de după la colț, pentru că l-a văzut cum îi punea mână pe fund vânzătoarei tinerele.
Regula nr.3: Dacă totuși are nemulțumiri și se plictisește de tine îl lași să plece, nu are rost să te opui, va pleca oricum. Poate este mai bine să nu devii sacul lui de box.

Dragile mele, cel mai bine este să nu învățați aceste reguli. Până nu v-ați epuizat tinerețea și viața dându-le șanse unor pațani cu navaroate beșinoase, mai uitați-vă în jur ca să observați și altfel de băieți. Pentru binele vostru, alegeți-vă băieți buni, nu răi! Părerea mea…

(articol scris pentru perfecte.md)

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleDespre ce a tăcut raportul Kroll și cât de vânduți sunt unii bloggeri care denigrează protestul din Chișinău?