Ce am auzit când a vorbit liniștea presei controlate de politicieni? Multă fricăăăăă

IATĂ CE INFORMAȚII GĂSEAI PE PUBLIKA ÎN TIMPUL PROTESTELOR

IATĂ CE INFORMAȚII GĂSEAI PE www.publika.md ÎN TIMPUL PROTESTELOR!

Presa controlată de politicienii aflați la putere a fost mută în timpul protestelor. Numai că liniștea lor este chiar mai grăitoare decât orice știri denigratoare ar fi făcut. Liniștea presei deținute de politicieni urlă din toți bojocii: NE ESTE FRICĂ! Cum să nu le fie frică? Ați văzut câți oameni s-au adunat în piață? Cum să nu rămână uimiți când și-au dat seama că există moldoveni care au lăsat like-ul la o parte și au consumat câteva ore din timpul lor liber ca să iasă în Piața Marii Adunări Naționale – cât de bine sună acum numele acestei Piețe! Și nu doar au venit. Au venit să strige într-un glas, să se audă la Plahotniuc, la Voronin, la Filat – NE-AM SĂTURAT!

Urmăresc cu câtă vervă încearcă unii lătrăi sau unii săraci cu duhul să spună: dom’le, nu au fost chiar 40 de mii, poate 30, poate 20. Hămesiților de bani nemunciți, și zece mii să fi fost în piață, că tot este un dangăt uriaș de clopot! Ardeeee. Ardeee țara! Comentatorii politici, bloggerii cumpărați la pachet făceau mișto pe facebook de protestatari. Rușine, băiețași. Rușine. Vă bucurați de doi lei, în condițiile în care vi s-a luat un miliard de sub nas. Auzi, la ei, cică și ce au rezolvat? Bravo, necopților. Știu, trebuiau să stea acasă, să nu vă deranjeze pe voi să scrieți pe facebook, să lătrați în show-uri sterpe banalități penibile, în care încercați să demonstrați că negrul nu e negru, ci un pic gri. Să vă fie de o mie de ori rușine! Oamenii au ieșit în Piață pentru că sunt nemulțumiți, iar voi vă bateț joc de ei, le luați în derâdere sentimentele. Nu am cuvinte.

Am văzut că unii susțin că ieșitul acesta în Piață convine ba lui Renato, ba Țopilor. Încă o dată logica oamenilor aceștia este șchioapă și netrebnică. Bre, facebookiștilor inepți, dacă eu sunt nemulțumit de faptul că sub conducerea aceasta s-a furat un miliard de euro, trebuie să stau acasă doar pentru că alți politicieni cred la fel? Oameni buni, s-a furat un miliard, cu ce este mai neadevărat acest adevăr dacă îl spun eu sau îl spune Țopa? Mă doare în cot de Renato și de Țopi. Tot niște politicieni. Nu pentru ei s-au dus oamenii aceia în stradă. Nu! S-au dus să ceară miliardul înapoi. Dragi bloggeri cumpărați cu trei capishi, cum vă simțiți când știți că sunteți plătiți din bani furați?

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleRaportul Kroll, integral!