Despre jocurile online (P)

Pauzele mici de relaxare ar fi mai eficiente dacă ar fi și distractive. Nu-i așa? Poate niște desene animate? Da, dar să devii tu eroul din desene? De pildă, poți face acest lucru cu jocurile de pe www.xjocuri.com. Platforma de jocuri îți oferă posibilitatea să fii în locul omului păianjen sau în locul eroilor în seria de jocuri tineri titani și să obții controlul asupra luptelor cu elementele malefice. De acum în colo poți lua situația în propriile mâini. Platforma te provoacă să faci dreptate personajelor care au nevoie de ajutor.

Alături de tinerii titani va trebui să faci față atacurilor din partea monștrilor, să fii ager, isteț și să reziști cât mai mult. În jocurile de viteză îți poți testa atenția și abilitatea de a conduce, alături de tinerii titani, pe cele mai complicate trasee, iar acestea vor fi din ce în ce mai dificile. După ce ai acumulat suficientă adrenalină, treci la puzzle-uri. Dar nu orice fel de puzzle-uri. Poți alege personajele din multe jocuri cartoon network noi. Important este să te miști cât mai repede ca să câștigi. Ca să-ți dezvolți spiritul de ecologist joacă cu Musculosul și Gunoiul. În timp ce el face mizerie peste tot, tu trebuie să curăți orașul sortând deșeurile. Ai grijă să pui plastic la plastic, hârtie la hârtie și nu uita de timp.

Dacă Scooby Doo este eroul rău, te poți juca cu el și skateboard-ul lui. Trebuie să-l ajuți să sară cât mai sus ca să acumuleze puncte. După asta poți încerca să-l ajuți pe pâsoiașul Gumball să-și rezolve problemele cu dantura. Acesta nu și-a mai splătat de ceva vreme dinții, iar acum suferă. În final poți să mai joci și jocul cu familia Flinstone. Aici vei găsi mai multe personaje din desene cu care trebuie să formezi echipă ca să dobori cu mingea adversarii.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleSă sărăcești încontinuu de 24 de ani și să nu vrei să te unești cu România... asta înseamnă să fii moldovean!