Monstruoasa Coaliție

Mihai Ghimpu

sursa: ghimpu.eu

Monstruoasa coaliție aproape că și-a terminat chinurile facerii. Ceea ce vedem la Chișinău este un joc de mare jeg politic și nesimțire garnisită cu multă corupție. Puține lucruri mă mai miră când vine vorba de politica din Moldova. Dar parcă mai rămăseseră niște repere, niște fărâme de moralitate. De unde? Politicienii moldoveni au dus interesul propriului buzunar, cinismul pe culmi nebănuite. Evident, ”eroul” zilei este nimeni altul decât Mihai Ghimpu.

Pentru prima dată în viață mă văd nevoit să îi dau dreptate domnului Ghimpu. Da, stimabile domn Ghimpu, aveți dreptate. Ați spus despre comuniștii care au plecat din Partidul Comuniștilor: ”sunt ei comuniști cum sunt și eu”. Perfect adevărat! Domnule Ghimpu, sunteți un comunist! Nu sunteți liberal și nu ați fost niciodată. Habar nu aveți ce înseamnă asta. Știți, domnule Ghimpu, sunteți comparat deja cu Roșca. Știți, domnule Ghimpu, foarte multă lume vă hulește. Știți, domnule Ghimpu, facebooke-ul vă acuză de trădare. Rămân doar bloggerașii pe care nu-i citește nimeni, care își dau like-uri unii la alții, să vă laude. Nu vă îmbătați cu apă rece, o fac pentru că sunt plătiți.

Monstruoasa coaliție formată din PD, PL, PLDM, deputați comuniști este aproape gata. Monstruoasa Coaliție l-a strâns la colț pe nepreședintele Rață Mută și îi dau cu Constituția în cap. Numește-l, numește-l, numește-l… premier! Că o fi el, Vlad Plahotniuc, că nu o fi el, ci o marionetă, contează mai puțin. Monstruoasa Coaliție este pregătită să preia hățurile și să conducă acestă căruță, Moldova, pe drumuri nebănuite ale corupției. Am văzut deja tineri liberali care fac opoziție și care sunt nemulțumiți de deciziile lui Mihai Ghimpu. Apropo de tineri liberali. Îmi retrag toate cuvintele frumoase pe care le-am spus despre Valeriu Munteanu. Domnule ministru al mediului, prin susținerea Monstruoasei Coaliții îmi sunteți la fel de antipatic, ca și șeful domniei voastre. Dacă ați fi strălucit acum, rămâneați în istorie. Așa ați ales să fiți o rotiță într-o schemă imorală.

Rămâne să-l vedem ieșit pe Filat de la închisoare și o să avem toată fauna politică de la Chișinău în toată splendoarea sa. Filat s-a jucat suficient de-a bărbatul, de-a greva foamei. Să nu-mi spuneți Vitalie dacă nu o să fie așa. Și atunci să vezi iubire frățească între bloggeri care mai ieri erau pe baricade. Să vedeți prietenie între analiști de doi bani. Încă nu ați văzut nimic.

Nu, politicieni fără valoare, nu asta am votat eu! Nu am fost la alegeri ca să ajungă iarăși comuniștii la putere. Nu pentru asta au murit tineri pe 7 aprilie 2009 ca acum să vedem ortacii lui Voronin la treucă. De parcă au fost plecați vreodată… În loc să-l arestați pe Voronin voi îl faceți din nou mare șef? Nuuuu, nu mai pot așa. M-am săturat. Îmi ajunge până la gât. Alegeri anticipate! Asta trebuie să avem. Nu o Coaliție Monstruoasă între foști și actuali comuniști. Să vină politicienii în fața poporului. Să-i judece oamenii după ce au reușit să facă până acum. Eu nu mă simt reprezentat de acești politicieni. Când i-am votat noi nu am vrut nici în ruptul capului ca Plahotniuc să ajungă premier. Și atunci de ce s-a format Monstruoasa Coaliție? Pe banii cui? Cine plătește biletul la circul din Parlament? Tot noi, poporul.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleDictatura Plahotniucistă