Dacă nu vrei să știi cine este Carla, nu da click pe articolele care îți spun cine este Carla. Simplu!

carlas-dreams

Carla’s Dreams este pe un val uriaș de simpatie, atât la Chișinău, cât și la București. Am putea crede că jurnaliștii ruși le-au făcut un bine. Toată dorința asta pătimașă de a-i apăra, zic eu, le priește. Mă rog, noi, românii, suflete latine, ne-am aprins foarte repede. Iar ne-au stricat rușii un simbol. Au ceva cu noi. Serviciile s-au răzbunat. Chipurile pentru că solistul formației a zis limba română în loc de limba moldovenească. În loc să țesem un mit al spionajului, uităm niște chestii elementare.

Unu, jurnaliștii asta fac. Este meseria lor să afle lucruri ascunse și să le pună la dispoziția publicului. Chiar dacă nu sunt neapărat jurnaliști, ci exponenții unei prese de bulevard. Până la urmă, consumatorul de informații de cancan, de scandal asta mănâncă. Asta dorește. Cei de la Life au fost huiduiți în România, în Moldova. Doar că publicația respectivă nu a scris pentru cititorii noștri. Ei au scris pentru ruși, iar rușii mureau de curiozitate să afle cine sunt Carla’s Dreams. Atât. Cerere și ofertă, nu Mâna Moscovei, nu KGB, nu răzbunare pe limba română.

Chiar crede cineva că au stat niște ruși KGB-iști în birourile lor întunecate, pline de fum de țigară și s-au gândit, vai, cum să le-o coacem românilor? Cum să îi pedepsim că nu recunosc limba moldovenească? Le-am luat tezaurul, acum să le atacăm cea mai populară formație a momentului. Bah și i-au fotografiat pe băieți fără mască. Bag mâna în foc, nu e Mâna Moscovei, dacă ajungeau în Londra și erau la fel de populari ca în Rusia, Carla’s Dreams erau la fel de paparațiți. Să nu uităm cum a murit prințesa Diana. Până la urmă, rușii nu au avut habar că ne-au jignit. Nu că le-ar fi păsat, dar nu cred că asta au intenționat. Mă rog, niște scuze nu ar strica, totuși.

Îmi cer scuze dacă nu m-am înscris în trendul de pe Facebook, să strig și eu că rușii ni i-au pângărit pe alde Carla’s. Nu cred în scenariile acestea. Pe de altă parte, nu cred nici în faptul că băieții s-au supărat foarte tare. Ați văzut vreo reacție de-a lor? Nu. Ce contează pe cine au fotografiat, dacă pe scenă vor apărea în continuare cu glugă? Viața merge înainte. Au beneficiat de un moment uriaș de publicitate. Și au lansat încă o piesă. Apropo, este superbă. O vedeți mai jos.

În acest context, am o rugăminte. Dacă țineți la Carla’s Drems, dacă nu vreți să le aflați identitate, pur și simplu nu mai dați click pe articolele care vă spun, iată, am aflat cine este solistul de la Carla. Este atât de simplu și vă scutește de niște enervări gratuite. Hai, Carla’s, davai!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticlePlecând din Moldova. Vama Albița, poarta de Est a Uniunii Europene, arată jalnic!