Vaccinul antiprostie

doctor-house

Cifrele sunt uluitoare. Anul trecut aveam doar 7 copii bolnavi de rujeolă. Anul acesta sunt… 700. De o sută de ori mai multe cazuri. Și cum rujeola nu pricepe statistică, trei bebeluși au… devenit îngerași. Sunt trei tragedii care puteau fi evitate. Din păcate, nu a fost inventat un vaccin împotriva prostiei omenești. Iresponsabilitatea părinților, dublată pe alocuri de stângăciile autorităților, a devenit criminală. Dacă exista un vaccin împotriva prostiei și era administrat la timp unor oameni iresponsabili, astăzi, cei trei bebeluși erau în viață.

Am citit comunicatul ministerului Sănătății. Sincer să vă zic, demult nu am văzut ceva care să descrie o situație mai absurdă. Un comunicat demn de romanele lui Kafka. Iată ce zice:

Cele trei cazuri de deces au survenit la copii sub varsta de 1 an, adica sub varsta la care se efectueaza vaccinarea impotriva rujeolei (vaccinul ROR). Acesti copii au murit inutil si fara sens. Intr-o comunitate cu acoperire optima a vaccinarii, toti copii sub 1 an sunt protejati de asa numitul efect de protectie de grup.

Ați reținut? ”Copiii au murit inutil și fără sens” – aceasta este cheia absurdității. În limbaj mai puțin academic, copiii mici, bebelușii de până la 1 an, nu sunt vaccinați și totuși, ei sunt protejați. Mă rog, erau protejați. De cine? De către societate, de către grupul de oameni care îi înconjoară. Noi îi protejăm pe ei, pe micuții fără apărare, pentru că nu ne îmbolnăvim de rujeolă. Când sunt 7 cazuri, posibilitatea ca acești bebeluși să se îmbolnăvească și să moară este extrem de mică. Însă, într-o societate nebună, care decide brusc că vaccinurile sunt o invenție a reptilienilor, soroșilor, tehnocraților, iluminaților, masoneriei, unii bebeluși nu vor avea nicio șansă. Din cauza scăderii numărului de vaccinări, crește numărul de îmbolnăviri. Astfel că virusul are de 700 de ori mai multe șanse să ajungă la bebeluși și să-i omoare.

Sunt conștient că prostia oamenilor nu este suficientă. Mai era nevoie și de nițel ajutor din partea sistemului. Iată de ce. Nu înțeleg cum se face că aflăm de epidemia de rujeolă abia acum? Cum se face că am așteptat 700 de cazuri și 3 decese? De ce nu am avut campanii eficiente de informare? Campanii care să atragă niște vedete cu gândire normală, care să le spună oamenilor de ce e bine să se vaccineze? Asta dacă tot blamăm vedetele anti-vaccinare… Nu înțeleg de ce nu se iau anumite măsuri împotriva celor care nu vor să-și vaccineze copiii? Pentru că vaccinul obligatoriu nu este obligatoriu. Medicul ți-l recomandă, este în pachetul de bază, dar nimeni nu te amendează că ai refuzat să îl faci. Mărturisesc, comunicatul ministerului Sănătății m-a devastat. Ce vină au bebelușii că noi nu suntem normali? Ce vină au avut cei trei bebeluși că societatea a decis să renunțe brusc la beneficiile unei lupte în care eram în mare avantaj? Lupta cu rujeola.

Ne place să dăm vina doar pe vedete, că e simplu. Nu zic că nu ar avea vreo vină. Doar că ne prefacem că nu există și o armată de iresponsabili care înghit cu polonicul articole de pe facebook despre cum ne distrug reptilienii cu vaccinurile. Armata asta își așteaptă liderul, dacă nu este o vedetă, va fi alta. Ce vreau să spun este că noi, societatea, nu ne asumăm vina de a fi făcut ceva greșit. O eroare colectivă, asumată personal. De exemplu, dacă ai dat share la un articol anti-vaccin pe facebook, să îți asumi faptul că ai contribuit și tu la isteria generală și ești complice: inclusiv din vina ta au murit bebelușii.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleE mișto, cool, ca lumea, nemaipomenit să fii tată