Impostoarele

picioare

Mă bucur pentru femeile care au reușit în viață datorită soților lor mult mai în vârstă, dar și foarte, foarte bogați. Au fost cucerite de șarmul de bărbat la un metru 60 cu chelie sau de contul consistent din bancă? Este fix treaba lor. Mă lasă rece, chiar dacă alegerea le-a fost profund mercantilă, iar dragostea acestor femei trece prin contul soților.

Presupun că nu este ușor să te măriți cu un bărbat cu bani, chiar dacă are de 3 ori vârsta ta. Au reușit! Bravo! Mă bucur pentru ele. Efortul este consistent, iar acum își pot trăi viața în liniște. Își pot pupa broscoiul în fiecare seară înainte de culcare. Se pot bucura de BMW-ul roșu. Doar că, vedeți voi? Treabă complicată. Ele nu pot sta liniștite, în palatul lor de cleștar. Aceste femei, după ce au ajuns doamne înstărite, trebuie să-i învețe pe alții cum e cu viața.

Și dăi, și învață-i pe fraieri, și spune-le rețeta succesului. Nu, nu știm cum ai ajuns patroană de firmă de țoale pe care nu le cumpără nimeni. Nu, nu știm din ce bani ți-ai pus pe picioare restaurantul. Din nou, nu am nicio problemă cu afacerile acestor femei. Am o problemă când încearcă să mă învețe de la afaceri, la cum să am succes. Pardon, dar nu-mi doresc succesul domniei tale.

Durerea imposturii le macină pe aceste făpturi. Când ești impostor nu te poți impune altfel în societate. Așa că îi privești pe alții de sus. Că ei nu au reușit ca tine în viață. Că ei nu au mașina ta, casa ta, blănurile și bijuteriile tale. Că ei nu vor pune nicio poză din Dubai sau Miami pe facebook. Îmi repugnă astfel de atitudini. Impostura se vede de la o poștă, iar penibilul este fratele ei geamăn.

Am scris acest articol după ce am văzut pe facebook mai multe tipe, pe care le știam de multă vreme. Înainte aveau o condiție financiară modestăCare s-au măritat cu ”succes” așa cum descriu mai sus, iar acum s-au apucat să le ”înmâneze” și altora cheile succesului. Asta nu ar fi o problemă, însă atitudinea față de oamenii simpli, mai săraci este incredibil de proastă.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleErou la 6 ani! Povestea fratelui mai mare!