Coliva românului – miștoul cel de toate zilele (VIDEO)

IMG_1389

Românii nu pot fi învinși, distruși, făcuți una cu pământul. Nu ai cum lupta cu acest popor. Ca în deviza aia care a devenit virală pe facebook: ”trebuie să fii nebun ca să te pui cu un popor al cărui desert preferat este coliva”. Și știți de ce? Nu pentru că românii ar fi duri ca rușii. Uriași ca americanii. Aroganți ca francezii. Mulți precum chinezii. Nope. Românii au miștoul în sânge. Orice le-ai face, ei vor găsi o cale să râdă. Să râdă de ei, de situația lor sau chiar de tine. Doar dacă îi iei miștoul, l-ai distrus. Miștocăreala este coliva românului.

Au și alte popoare miștourile lor, dar o chestie pe care am observat-o, miștoul românesc este cel care a durut. Cel care i-a trecut inițial printr-o suferință. În piață am observat multă miștocăreală. Multăăăă. Atât de multă că s-a văzut din sateliții care bombardează psihotronic protestatarii. Și nu numai miștocăreală. Plimbându-mă prin piață, am văzut că românii sunt creativi. Toate acele meme-uri care s-au revărsat de pe facebook în lumea reală a devenit un spectacol în sine. Piața Victoriei s-a transformat într-un Timesnewroman uriaș. Un fel de 9gag românesc la scara uriașă.

Dar românii nu sunt doar miștocari și creativi. Sunt și atât de inventivi. Ați văzut ce au făcut cu laserele? Incredibil. Dar hai să vi-i prezint pe doi studenți de la Politehnică. Ambii plimbau prin Piața Victoriei o pancartă pe care o acționau de la o telecomandă. Așadar, în Piața Victoriei am văzut prima Electropancartă! 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleV-ați lua copilul la protest? Ce crede o femeie care a venit cu un bebeluș la protest? (video)