Cutii de Versace goale – Suflete goale

Afișarea unui presupus lux doar pentru a stârni invidia semenilor tăi este o idee atât de… jalnică. Mi-e milă de clienții/clientele acestor băieți. Știți ce fac? Le oferă celor care vor să pară bogați pe Facebook recuzita necesară pentru poze. Mașini, cutii de la branduri scumpe, buchete uriașe de flori…

Cât de mult să-ți pese de ceea ce cred oamenii despre tine încât să dai bani pentru fumuri? Aceste femei(înțeleg că ar fi clientele de bază) sunt goale pe dinăuntru precum cutiile pe care le afișează cu ostentație. 

Suntem o societate ipocrită. Pentru că punem atâta accent pe brand, haine scumpe, mașini de lux. Iar asta creează o întreagă generație impostoare, care nu are, dar vrea să creeze impresia. Până la urmă doar asta contează. Impresia. 

Dacă la început ați fi crezut că le judec pe domnițe, greșiți. Ele sunt victimele acestei societăți. Nu ai obiecte de lux, nu ai telefon de ultimă generație, nu ai haine exclusiviste, nu ai atenție, ești nimic… Piramida lui Maslow greșit înțeleasă și aplicată aiurea. Nu suntem doar săraci financiar. Suntem săraci cu sufletul. Cutii goale de la Versace. Suflete goale de impostori. 

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleM-ați emoționat!