M-ați emoționat!

Brusc, Facebook-ul meu s-a umplut de fericire. Lumânări, candele, copii cu gingii roze și multe fețe luminoase erau în tot feed-ul. Chiar și glumele erau drăguțe, plăcute, binevoitoare. Brusc, oamenii cu care m-am întâlnit pe drum mi-au zâmbit. Brusc, nimeni nu mai claxona pe stradă. Brusc, forfota din magazine era altfel. Fie și pentru o zi, minunea s-a produs. Noi am devenit mai buni. Dacă asta nu este o minune, atunci nu știu ce ar mai putea fi…

Sunt ortodox, dar nu sunt habotnic. Mă rog, un credincios nu prea activ. Totuși, sărbătoarea asta mă emoționează mult. Ce să mă faci? Suflet latin de român basarabean. Iertați-mă, dar rațiunea îmi este estompată de emoții. M-ați emoționat mult, voi oameni buni. Da, sunteți oameni buni și luminoși. În asta constă frumusețea sărbătorilor pascale. Și cu asta mă hrănesc. Cu emoții, cuvinte frumoase, felicitări, telefoane care sună să aducă un zâmbet și fericire. Paștele este o sărbătoare minunată.

Dimineață a venit Natalia cu Ochii Verzi la mine. M-a îmbrățișat și mi-a urat ”Hristos a înviat!” Ce plăcere divină. Glăsciorul ei este cântecul îngerilor. Așa că sunt fericit. Chiar dacă nu sunt astăzi în sat, lângă părinți, lângă frați, compensez aici, lângă fetele mele dragi!

Hristos a înviat!

Comentarii Facebook

comments

Next Article”Tati, nu mai sta pe facebook!”