Speedy, motanul care călătorește pe un biciclist(video)

Pe Speedy l-am zărit în parc. Era cocoțat pe stăpânul său. Afișa un calm pisicesc incredibil date fiind condițiile de călătorie. Am reușit să-i fac niște poze, dar să-l și filmez. Vedeți clipul de la finalul articolului. Speedy stătea în cârca domnului Cristian de parcă era Baghir, motanul negru din copilăria mea pe care îl țin minte torcând leneș pe sobă.

 

Numai că aici nici vorbă de sobă. Pisoiul stătea în spatele biciclistului fără nicio frică. Se pare că avea încredere totală în omul de sub sine. Știa că nu o să-l arunce colea, pe asfalt. De fapt, nu-mi dau seama cine era stăpânul și cine era… animalul de companie.

 

Dar cred și eu că Speedy a căpătat curaj, dacă de la 1 an tot stă în spatele omului și este plimbat ca un Padișah, cu bicicleta, pe aleile parcurilor. Oricum, la cât de leneș era, numele motanului părea mai mult o glumă.

 

Apropo, Speedy mi-a amintit de un film pe care l-am văzut recent. Filmul acesta. Vi-l recomand. ”A Street Cat Named Bob” este o realizare cinematografică impresionantă despre un pisoi care își salvează practic stăpânul de la dependența de droguri. Cum? Naiba știe. Cel mai probabil reușește să trezească în om dorința de viață. Dacă nu vă pasionează cinematografia, puteți să citiți cartea cu același nume. E un bestseller internațional. Bob era cocoțat în spatele omului său exact ca Speedy.

 

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleBanditul cu sentimente