90wish.com: unde îți poți face publică lista de dorințe ca prietenii să știe ce cadouri să-ți ofere

Știți de câte ori am auzit întrebarea: oare ce să-i dăruiesc lui cutare? Dacă aș fi primit câte un dolar de fiecare dată, acum îl împrumutam pe Trump. Pe de altă parte, nu-i așa că ar fi mișto să nu mai primim toate prostiile de ziua noastră de naștere?

Voi, fetelor, ce ziceți? De câte ori ați primit un parfum sau un ruj de buze, care nu vi s-au potrivit, nu au avut nicio legătură cu personalitatea voastră și a trebuit să… mulțumiți frumos? Că, deh, gestul contează.

Pe de altă parte, sunteți conștienți că prietenii, rudele, părinții, soția, iubita ar vrea să vă dăruiască o chestie, ceva ce v-ar face fericit pentru câteva zile, săptămâni, luni. Dar de unde să știe, săracii, ce vreți? Oricât de bine ne-am cunoaște unii pe alții, este greu să ne anticipăm interesele, hobby-urile. Asta nu înseamnă că suntem nepăsători, pur și simplu nu le putem ști pe toate.

Să zicem că ești mare amator de pescuit. Și sunt niște chestii care au apărut în vânzare, dar pe care încă nu ai ajuns să ți le cumperi. Sunt pe lista lungă. Te gândești că o să îți faci timp. Vine însă ziua ta de naștere, iar prietenul tău cel mai bun îți dăruiește acea chestie pentru pescuit. Ce mișto! Ideal! Dar de unde să afle prietenul tău că vrei ustensila lu’ pește. În lumea reală nu știe. Poate să-i spui? Cum? Este atât de urât să te duci și să-i zici, auzi, vreau și eu undița aia. Din fericire, în ajutor ne vin rețelele de socializare și tehnologia.

Iată ce a mai apărut pe internet: ro.90wish.com. O platformă unde îți poți face publică lista de dorințe cu chestii pe care le vrei nu doar de ziua ta de naștere. Există atâtea sărbători când se fac cadouri. Pentru cei care vor să dăruiască, dar nu știu ce, este mană cerească. Un mare avantaj va fi că sărbătoritul nu va primi același cadou de două ori. Pe platforma 90wish, oamenii își scriu dorințele, ce anume vor sa primească în anumite zile(de naștere, Crăciun, ziua numelui, căsătorie, etc) iar prietenii, familia știu exact ce să le ofere. Mai mult, cu ajutorul platformei poți organiza un eveniment personal.

Eu v-am dat pontul, voi să aveți succes la petrecut și la dăruit!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleGardienii umorului au salvat și de data asta buna dispoziție