Atacul terorist de la Manchester – răul absolut!

sursa: wvik.org

Atacul de la Manchester este mai mult decât un atac terorist. Atacul de la Manchester nu este doar un atac împotriva Occidentului. Este mai mult decât o vendetă a unor dezaxați. Este un atac asupra umanității. Acesta nu mai este război. Este răul absolut. Până și un război are niște reguli. Nu omori copii, nu omori femei.

Să omori copii mi se pare un act diabolic. Pentru că atunci omori viitorul. Este un act oribil. Trebuie să ai grave probleme la cap să vrei să faci așa ceva și să îți duci planul la îndeplinire.

În plus, este și o lovitură dată valorilor noastre occidentale. Nu aveți voie să vă bucurați. Nu aveți voie la concerte. Frica trebuie să vă cuprindă.

L-am blocat pe facebook pe un ins dus cu pluta care încerca să justifice atacul de la Manchester. Cică, au murit copii în Siria și este un fel de răzbunare. Nu stau la discuție cu astfel de indivizi. Dacă aș fi statul, i-aș sancționa imediat pentru justificarea terorismului. O crimă, după mine.

Pe dezaxații religioși puțin îi interesează ce se întâmplă sau s-a întâmplat cu niște bieți copii în Siria. Simpla încercare de a pune semnul egal între atacul de la Manchester și moartea unor copilași din Siria este o idee monstruoasă.

Nu ai voie să omori copii. Este monstruos. Este inuman. Fie că este vorba de copiii din Occident, fie că este vorba de copiii din Orient, Africa și orice parte a lumii. Cel care justifică așa ceva, cel care are în gând asta reprezintă răul absolut. Cu acești indivizi nu există niciun fel de discuție, negociere. Răul absolut vrea distrugere totală. Este pur și simplu o luptă dintre viață și moarte.

Din păcate, este doar începutul.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleL-am văzut pe Jack Sparrow!