Când ai silicoane, nu stai la coadă

M-am uitat lung la ea, dar părea că este obișnuită cu ocheadele bărbaților. Mi-a întors privirea destul de îndrăzneț. M-a cântărit din priviri și mi-a zâmbit. I-am răspuns la zâmbet.

Domnișoara care stătea la doi pași de mine era mai mult produsul unei clinici estetice, decât al naturii. Botox în buze, silicon în sânii care păreau să explodeze. Era plină de atitudinea și de încrederea pe care ți-o dă înfățișarea. Te crezi sexy, deci poți face orice.

Sunt genul comunicativ. Munca m-a învățat să discut cu tot felul de oameni. De la unii foarte periculoși, până la unii extrem de… închiși în sine. De la unii tare bogați, până la cei care caută în tomberoane. Am luat interviuri și de la top modele după care plâng mai toate casele de modă străine. Ce vreau să zic? Nu sunt tocmai genul ușor de intimidat. Tocmai de aceea am făcut destul de ușor primul pas spre ea.

– Bună, mi-a zâmbit făptura plastifiată și și-a îndreptate spatele. În acel moment, pot jura, a pârâit bluza ultramulată sub presiunea imposibilă a decolteului.
– Bună ziua, i-am răspuns aproape protocolar. Să știți că nu stați bine la coadă, coadă începe de acolo. I-am arătat cu degetul alte 10 persoane care stăteau în spatele meu și ne urmăreau. Vreți să vă las în față?

Bustul parcă i s-a dezumflat. Buza de jos i-a căzut și mai mult. Tot sexapealul s-a dus naibii. Nu-și mai putea cântări bananele și merele fără să stea la coadă la blestematul de cântar din hipermarket. I-am oferit locul meu, dar s-a făcut a nu auzi. Mi-a aruncat o privire ucigătoare și, țocănind din tocurile sale de zece, s-a îndreptat spre coadă, unde urma să aștepte.

Rândul meu la cântărit a venit imediat. Angajata de la cântar auzise discuția. Mă privea amuzată și parcă răzbunată. Am cântărit totul repede, iar când mă îndreptam spre case am trecut pe lângă siliconata din povestea asta. ”Tare departe ai ajuns că stau eu la coadă”, am auzit că a spus madmuazela printre dinți.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCum să te îndrăgostești de femeia potrivită?