Cum să te îndrăgostești de femeia potrivită?

A venit primăvara. E aproape vară. 1 mai a trecut, iar tu nu te-ai îndrăgostit încă? Ah, aracan de mine și de mine. Nu-i nimic, te învăț eu. Ce bine că ai ajuns pe acest blog și citești acest articol. O să-ți spun cum să te îndrăgostești ușor și corect. Povestesc din propria experiență, pentru că practica bate gramatica. Deci, iată calea mea.

În primul rând, trebuie să știi că fata de care te vei îndrăgosti nu o alegi tu. Nu ai cum. Crede-mă. Dragostea este programată în noi. Ceva o declanșează. Să știi că există acel moment declanșator. Momentul în care vezi ceva la o femeie, iar inima ta o să facă, zvâk. Ca un impuls de curent continuu. Este momentul declanșator. Momentul meu a fost când am văzut părul roșu ca focul, strâns într-o codiță la spate. O geacă de blugi și niște ochi senini, albaștri, uriași.

Însă zvâkul nu este totul. Este important să nu-l pierzi. Nu fi fraier. În calculatorul tău din cap s-a declanșat softul programat ca să te îndrăgostești, dar trebuie să îl instalezi până la capăt. Trebuie să dai click pe run.

Așadar, este important să o inviți în oraș. Nu te da bătut. Insistă. Azi, mâine, poimâine. Sigur va accepta. Eu am fost norocos, dar aici era să fac o greșeală fatală. Tu să nu faci ca mine. La ieșirea în oraș nu am avut bani să plătesc consumația. Mă rog, bani am avut, însă erau pe card, iar pizzeria nu avea POS pentru plată. Așa că a plătit ea. Eu am vrut să arăt că aveam card… Fraierul de mine.

Astăzi se împlinesc 12 ani de la acea cină de pomană(adică gratuită, pe care nu am plătit-o, cam cum se zice peste Prut). Nu sunt surprins că încă îmi mai amintesc detalii din acea seară. Surâsul ei de atunci este încă lipit de sinapsele mele, de inima mea care are zvâkul de pe vremuri. 12 ani au trecut, iar eu nu am greșit. M-am îndrăgostit exact cum mi-a fost… programat. Așadar, așteaptă momentul potrivit și nu-l scăpa: îndrăgostește-te! Mie mi-a ieșit perfect.

Acum uită tot ce ai citit mai sus. Realizezi că nu există rețeta perfectă? Poate că eu am avut noroc și am găsit-o. Tu… mai caută. 🙂

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleAm auzit o reclamă la radio!