Fericiți cei cu depresiile… că au timp de ele

Îți merge prost în viață? Te plângi că totul în jur este negru și nu reușești să faci ce ți-ai dorit mereu? Că ai pus zece kile în ultimii ani. Că nu-ți ajung banii să-ți cumperi toate prostiile. Ce nasol. Cine e de vină? Alții, evident. Alții îți deschid frigiderul la 10 noaptea ca să te îmbuibi ca un sac fără fund. Alții nu-ți permit să îți cauți un job mai bun ori să te apuci de afaceri. Alții s-au înțeles să nu te duci la sală ca să scapi de grăsimea de pe fese și burtă.

Totul în jurul tău este o conspirație. Din cauza altora nu o duci bine, așa cum ai visat în copilărie. Tu credeai că lumea va fi bună cu tine. Că vei ajunge să conduci un BMW nou-nouț, că soția/soțul tău va fi un top model retras din activitate ca să fie împreună cu tine. Mă rog, asta dacă ai soț/soție/iubit/iubită.

De fapt, mergi cu autobuzul, în cel mai bun caz – cu metroul. Poate că ești nabab și tragi de o Dacie din 1991, care riscă să se oprească definitiv la prima intersecție. Viața este nasoală. Așa că vei face niște crize/depresii. Una lunară, mai mare și una săptămânală, mai micuță. Vei lua o pungă uriașă de pufuleți, vei sta pe Facebook, vei sparge netul cu filme.

Ce vreau să zic. Sunt norocoși cei care au timp de depresii. Asta înseamnă că nu au alte probleme de sănătate. Asta înseamnă că au timp să se gândească la “sensul vieții”. Probabil că nu au rămas fără casă, pe drumuri ca să se gândească la supraviețuire, ci nu la depresii. Fericiți cei cu depresiile… că au timp de ele.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleIuliana Beregoi va cânta în duet cu Creața cu Ochii Verzi! (VIDEO)