Iuliana Beregoi va cânta în duet cu Creața cu Ochii Verzi! (VIDEO)

Ați auzit-o vreodată pe Iuliana Beregoi cântând? Este dumnezeiască. Cred că mai toată lumea știe cine este Iuliana Beregoi, o vloggeriță în timpul liber, dar, cel mai important, o artistă în toată regula. Iuliana, o fetiță de numai 12 ani, a îngenuncheat Rusia… cântând în română. Iuliana, o dulceață de copiliță, are o voce puternică, matură. Pe lângă asta este toată un zâmbet. Are talent, are carismă și promite să fie o adevărată revelație. De fapt, este deja!

Există astfel de oameni, care te cuceresc dintr-o privire. Care scânteiază din ochi și doar prin prezența lor te fac să te simți bine. Această fetiță, Iuliana Beregoi, este un om puternic și talentat.

Am auzit-o cântând la Vocea Rusiei Kids și m-a cucerit. O puștoaică cu o grămadă de planuri de viață și o carieră în creștere. Sper din tot sufletul să reușească orice își propune. Are toate calitățile. Modestă, hărnicuță, zâmbitoare, frumoasă foc. De ce ar mai avea nevoie? De un dram de noroc.

Îi țin pumnii, poate și pentru că este din Orhei, Republica Moldova, orașul unde am făcut liceul. Locul de care mă leagă multe nostalgii și unde sunt mulți oameni dragi.

Am făcut un scurt interviu pentru vlogul pe care îl pregătesc cu minunea asta de fetiță și i-am povestit de Creața cu Ochii Verzi, fetița mea. Și, uite-așa, din vorbă în vorbă, Iuliana a propus… un duet. 🙂

Pot să vă mărturisesc că Natalia, Creața mea cu Ochii Verzi, a primit cu mult entuziasm mesajul. I-am arătat filmulețul de mai jos și a avut un singur răspuns la ideea de a face duetul cu Iuliana: ”Daaaa!”

Uh, nu va fi ușor. Iar acum vă las cu video-interviul, un fel de vlog pe care l-am făcut cu Iuliana Beregoi.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleO idee pentru ziua Copilului: AFI LAND din mall AFI Cotroceni