O idee pentru ziua Copilului: AFI LAND din mall AFI Cotroceni


Tu ce faci de ziua copilului? Știu că vrei să fie specială pentru tine, pentru familie, dar mai ales pentru copil/copii. Iată o idee unde să petreci frumos, distractiv, să nu stai în soare și, desigur, gratuit. Unul din cele mai mari malluri din România, mall AFI Cotroceni, s-a dat peste cap și a organizat un tărâm al copiilor pe care l-a numit sugestiv: AFI Land.

 

Ce va fi în AFI Land? Hehehe, din astea, pentru a distra copiii: spectacole cu clovni, sesiuni de picturi pe față, întâlnire cu personajele Disney preferate, fashion party, ateliere de dans… Nu știu cum sunteți voi, dar treaba cu Disney o să fie chiar spectaculoasă și știu pe cineva care tare o să mai vrea niște poze cu personajele Disney.

Dar, știți ceva? Până la urmă, un copil zace în fiecare dintre noi. Așa că, dacă nu aveți alte planuri, puteți să vă distrați și voi. Cum? De pildă, se vor face fotografii, pe care le puteți păstra.

Și ca să vă amintiți de gustul copilăriei, de pe 1 iunie puteți primi vouchere cu reducere la bomboanele Bucuria. Desigur, trebuie să căutați standul Bucuria din mall AFI Cotroceni și să solicitați un voucher special.

Acestea fiind spuse, sfatul meu este să dormiți bine ca să aveți suficientă energie pentru a vă distra ca niște copii de 1 iunie.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleLa mulți ani de Ziua Copilului, Creața cu Ochii Verzi!