Înainte de vacanță

Poză simbol! Sursa

Eram pe bulevardul Ștefan cel Mare din București. Îmi căutam mașina. Uitasem unde a fost parcată și o căutam din cheie. Știți voi, mergeam de-a lungul șirului de mașini apăsând pe butonul de la telecomandă să văd care-mi face cu ochiul, semn că este a mea. Și cum mergeam așa, în fața mea, pe trotuar, s-a deschis o ușă. M-am oprit. Din clădire au ieșit două domnițe.

Domnișoarele arătau într-un anume fel… Depinde cum te uitai. Unii ar fi spus că erau foarte frumoase. Alții că – vulgare. Erau încălțate în pantofi cu tocuri amețitor de mari. Chiar periculoase pentru trotuarele din București. Rochiile erau mulate și se terminau mult prea repede: imediat sub fese ori poate deasupra lor. Nu am fost atent. Ceea ce sărea în evidență – busturile. Extrem de generoase. Ba aș spune foarte mari. Mai sus, pe față, aveau câte două perechi inerte de buze. Buze mari, din alea cu care este imposibil să zâmbești. Ambele erau îmbrăcate în alb, iar pe fondul acestor haine, corpurile lor extrem de bronzate păreau și mai negre. Asta în mare, ca să înțelegeți de ce puteau fi frumoase pentru unii și vulgare pentru alții.

Făpturile au ieșit din clădire vorbind tare, absorbite de discuția lor:
– Vezi, fată, dar tu îți făceai griji, zice cea blondă.
– Da, fată, chiar îmi făceam, confirmă bruneta.
– Fată, toate grijile astea este de prisos, a adăugat blonda.
– Este?, întrebă bruneta clipind repede cu genele sale negre, uriașe.
– Da, ai văzut ce a zis medicul, suntem perfect sănătoase, nu avem nicio boală și acum putem să mergem să ne distrăm la mare, i-a explicat blonda.

Discuția lor s-a terminat și și-au văzut de drum, iar eu mi-am găsit mașina. Era chiar în fața acelei uși de după care au ieșit făpturile tunate. Am urcat în mașină și am bufnit în râs. Pe ușa respectivă scria mare: ”Cabinet Dermatologie Venerologie”. După asta m-am gândit că am fost rău. Poate au vrut să afle dacă nu sunt prea bronzate…

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleNe-am distrat la ”Cars 3”