Psihologia jocului Tata-Copil. Un eveniment misto despre acest subiect

Nu stiu cum sunt alti parinti, dar mie imi place sa cred ca sunt un tata… modern. Daca e asa sau ba, doar Natalia, Creata cu Ochii Verzi, o sa ne spuna peste ani. Pana atunci, ma intereseaza mult evenimentele acestea.

De pilda, evenimentul Modern Dad’s Challenges, aflat la editia doi. Pe 7 iunie, 18.30, la Centrul Seeds for Happiness.

Ce zice comunicatul evenimentului?

”Vom discuta alaturi de invitatii nostri despre “Psihologia jocului tata-copil”. Moderatorul evenimentului, Andrei Cismaru, Blogger& tatic, va dezvolta aceasta tema alaturi de: Adriana Mitu, Parenting Trainer, Ioana Saidel, Asistent educator Montessori grupa de varsta 0-3 ani, Leon Magdan, Profesorul de Joaca Itsy Bitsy si un specialist in psihologia copilului.”

Stiu foarte bine cat de mult vrea sa se joace cu mine Creata cu Ochii Verzi. Of, nu am atata timp, cat chef de joaca are Natalia. Cei care organizeaza evenimentul imi confirma ”banuiala”!

”Copiii adora sa petreaca timpul cu tatii lor si se implica in jocuri diferite de cele alese, de obicei, de mama: cum sunt bataliile in joaca dintre tata si fiu, harjoanele, activitatile zgomotoase, momentele in care tatal il arunca in sus pe cel mic etc. Insa prin activitati si joculete precum acestea, copiii invata despre masculinitate, despre agresivitate si cum isi pot controla emotiile, despre un alt tip de comportament. Ei isi dezvolta abilitati si calitati diferite pentru ca fiecare parinte ii transmite prin joaca tipuri variate de experiente si cunostinte.”

Aha! De asta ma asteapta Natalia acasa si sare pe mine sa ne harjonim! Si ce jocuri, ce jocuri… Urca pe mine si vrea sa o dau jos, ca un cal naravas ce sunt. Este o distractie… Vecinii de jos sunt niste ingeri rabdatori. V-am captat un pic atentia? Iata cum puteti participa si afla mai multe despre voi, despre relatia cu copiii vostri:

”Ca sa intelegem mai bine “Psihologia jocului tata-copil”, asteptam toti tatii interesati la cea de-adoua editie Modern Dad’s Challenges, care va avea loc pe 7 iunie, de la 18.30. Vom discuta si despre: cum influenteaza jocurile inteligenta emotionala a copilului, tipuri de activitati pentru ceimici in aer liber si jocuri potrivite pentru tatici si copiii lor. Pentru participarea la eveniment, estenecesara inscrierea in prealabil pe blogul Frunzaresc.eu, prin completarea urmatorului formular: http://bit.ly/2qqosO1. Evenimentul este gratuit, iar locurile sunt limitate (80 de participanti).”

Comentarii Facebook

comments

Next Article”Talpa iadului” pe bicicletă