Întâmplare la semafor

Nivelul testosteronului a crescut brusc. Îi simțeai vibrația, îi vedeai efectele. Un bărbat și-a supt burta. Un altul și-a îndreptat umerii să pară mai înalt. Pe al treilea l-a apucat dintr-o data suflecatul mânecilor. Erau ca niște păuni. Unul chel și-a trecut chiar mâna prin părul imaginar să-și îndrepte pleata.

Erau la trecerea de pietoni și abia se puse roșu la semafor. Sursa acestor vibrații masculine era Ea. O făptura care se așezase la vreo doi metri de grupul de pietoni în care se nimeriseră să fie numai bărbați. Ea stătea pe o bancă dintr-un părculeț. Era ceea ce corporatiștii numesc sexy, iar pe șantier i s-ar zice bunoacă! Ce mai colo-ncoace, era frumoasă.Și mai era îmbrăcată corespunzător trupului său zvelt. O rochie neagră îi cuprindea corpul până mai sus de genunchi. O tăietură în rochie dezvelea un picior de femeie care face sport și știe să se întrețină. Decolteul era fix cât trebuie și cum trebuie. Nici prea ascuns, nici prea indecent. Iar cireșica, pardon, cireșele de pe tort erau pantofii cu toc și buzele de un roșu aprins, mai roșu decât semaforul.

Părea că așteaptă pe cineva. Femeie? Bărbat? Cu siguranță bărbat. Cine se îmbracă așa de picant ca sa aștepte o femeie? Deși… Mă rog, care e problema? Putea fi oricine.

Femeia, ce tulburase populația masculină de la semafor, a scos deodată din geanta sa neagră o punga? Ce era? Ce-o fi acolo? Delicată, femeie în rochie neagră și ruj roșu a rupt punga. A băgat mâna, și a retras-o cu un pumn de semințe. A aruncat în gura doua sau chiar trei. Atentă să nu-și deranjeze rujul, a trosnit semințele cu dinții albi. A țuguiat buzele și a scuipat pe jos cojile negre cu o urma de ruj roșu pe ele.

Piepturile s-au dezumflat, mâinile s-au pleoștit, bârdâhanele au revenit subit la locurile lor. Pana și chelia a strălucit mai tare la soare. Dezamăgit, semaforul a afișat un verde supărat. Bărbații s-au împrăștiat care și încotro.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleMi-e dor de Creața cu Ochii Verzi!