Ce aveți cu fustele scurte?

sursa foto! Iată cum ar trebui să se îmbrace femeile din România ca să nu-i deranjeze pe unii obsedați.

Într-o postare pe Facebook – nu o mai găsesc – o fată era luată în răspăr pentru că purta pantaloni scurți. Cum să vă spun? Pantalonii erau scurți, dar numai o minte deplasată putea avea ceva cu hainele fetei. Aceasta era blamată că s-a îmbrăcat foarte sumar, că de ce nu-și acoperă mai mult goliciunile? M-am uitat mai atent să văd dacă este ceva în neregulă. Totul era absolut normal, niște pantaloni scurți și atât.

Există un curent aproape musulman prin România, care le cere femeilor să fie mai îmbrăcate. Că prea se despoaie vara și că nu e frumos. O fi o problemă dacă o femeie ar ieși în chiloți și sutieni pe stradă, dar așa ceva nu am văzut. În schimb, am văzut mulți urangutani care se luau de femei pentru că aveau o fustă mai scurtă, pentru erau elegante sau îmbrăcaseră niște pantaloni mai mulați.

Am impresia că unii și-ar dori ca femeile din România să se îmbrace ca în Arabia Saudită și, gata, nu o să mai fie oripilați de hainele dizgrațios de… sexy.

Fluierate, remarci deocheate și idioate, pipăituri în transportul în comun… Frate, zici că sutem o țară plină de obsedați. Femeile, sărmanele, au ajuns să vrea să iasă pe stradă îmbrăcate frumos doar dacă sunt însoțite de bărbați. Pentru că, poate nu știați, dar toți obsedații nu se iau de un bărbat, ci doar de o femeie singură, fără apărare.

Pe căldurile care au chinuit România am văzut pe străzi o mulțime de bărbați la bustul gol, transpirați. Nu le-a zis nimeni nimic. Era suficient, însă, ca o femeie să iasă într-o fustă mai scurtă, gata, potopul de urlete îi era asigurat. Lăsați femeile să se îmbrace cum vor, cu fuste scurte, cu pantaloni mulați, cu haine decoltate… Lăsați, naibii, stereotipurile! Țineți-vă în frâu neuronii și hormonii. Nu le mai fluierați pe stradă, nu le mai trimiteți remarci idioate.

Dacă România era țară musulmană, sunt sigur că toate femeile noastre aveau cearșafuri negre din cap până în picioare să nu se mai simtă deranjați domnii pudibonzi…

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleCreața cu Ochii Verzi, călătorie Transalpină!