Ochi Albaștri

Creața cu Ochii Verzi este topită după ea. Ochii mari și verzi se aprind în scântei multicolore când o vede. Vă jur. Zâmbetul Creței cu Ochii Verzi e mai dulce ca mierea când o îmbrățișează. Aș putea să fiu gelos, dar unde să mai încapă și gelozia când sunt plin de fericire? Mama Creței cu Ochii Verzi are cei mai mari și mai Albaștri Ochi din univers.

 

Ochi Albaștri și Creața cu Ochii Verzi se adoră. Sunt atât de legate, că sunt convins, telepatia există. S-au înțeles una pe alta încă de pe vremea când Creața cu Ochii Verzi gângurea, iar Ochi Albaștri înțelegea perfect ce vrea să-i spună.

Ochi Albaștri este o mamă fenomen al naturii. Ar putea răsturna munți, ar putea seca oceane, ar putea ajunge la stele pentru Creața cu Ochii Verzi. Nu cred în zodii sau în horoscop, dar îmi place că ambele sunt născute în august, adică sunt leoaice. Este fix ceea ce văd când sunt împreună: imaginea unei leoaice jucându-se cu puiul ei. Dragoste, tandrețe, mărinimie și putere infinită.

 

Ochi Albaștri ascunde o putere impresionantă, în ciuda corpului său delicat. Un singur exemplu pe care nu ar trebui să-l amintesc aici ca să nu-mi înec orgoliul masculin, dar, fie… Eram la sală, la World Class. Ochi Albaștri, aka Maia, mi-a aruncat mănușa: să merg cu ea la trei clase de gimnastică/aerobică una după alta. Un fel de triatlon de aerobică. 🙂 Prima era Bossu, o clasă în care faci exerciții pe o chestie de plastic moale și rotundă. A doua, Bodypump, o clasă care presupune ridicarea greutăților. A treia, bicicletă, adică pedalat pe bicicletă fixă. Fiecare clasă dura câte o oră.

 

Nu vin cu detalii prea multe. O să spun doar atât. La final, pe bicicletă era să-mi dau duhul, iar Ochi Albaștri țopăia lângă mine ca o căprioară ce abia se trezise din somn și avea forțe proaspete. Am fost făcut knockout fără drept de apel. Uite-așa este Ochi Albaștri, mama Creței cu Ochii Verzi, o leoaică adevărată!

 

Astăzi este ziua ei, a fetei cu Ochi Albaștri! La mulți ani, cei mai mari și mai Albaștri Ochi din lume! La mulți ani, Maia!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleDe ce să arunci mizerie pe stradă? De ceeeeeeeeeeeeee?