Crengi în loc de semnalizare pe Calea Vitan! (Video)

În această dimineață treceam cu mașina pe Calea Vitan din București. Nu eram cu familia în mașină, dar dacă aș fi fost, cred că-i dădeam de toți pereții. Nu de alta, dar când am făcut dreapta de pe Mihai Bravu, în fața mea apăruseră două lucrări semnalizate cu… crengi.

 

Aș fi trecut mai departe, așa cum am trecut alte dăți, așa cum au trecut și mulți alți șoferi în acestă dimineață, dar de data asta am zis, nu se poate!!!

Cum să faci o lucrare și să o semnalizezi cu crengi? Cum? Suntem în Sahara, pe unde trec doar beduini și cămile? E vreun drum de pământ din vreun județ amărât? Este ditamai capitală Europeană. Așa ceva este inadmisibil. Așadar, am pus mâna pe telefon și am filmat.

 

Am filmat în primul rând gropile, de fapt, niște lucrări făcute de mântuială de câțiva muncitori. Am filmat mașinile care făceau slalom printre ele, ocolind crengile. Am rămas surprins să văd că nu era singura lucrare de acest fel de pe Calea Vitan. I-am filmat și pe muncitori. Explicația lor a fost năucitoare. Cică, vine acum asfaltul, iar cu el vine și semnalizarea. Mda, cam așa se fac lucrările…

La un moment dat a trecut poliția locală. A trecut. Atât. Punct. Nimic în plus de zis despre poliția locală.

 

La finalul filmulețului o să vedeți că am discutat cu un polițist de la Rutieră, care era într-o mașină, foarte aproape de crengile cu pricina. Cred că întocmea un proces verbal unui șofer pe care-l amendase. Am fost curios să știu dacă va amenda și pe cel care a efectuat lucrarea și ”a semnalizat-o” cu crengi. A zis… Mă rog, ce a zis, vedeți în video.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleVlogul de luni: ”În vizită la Masha și Ursul”