Ce faci când nu găsești rochițe în magazinele din România? Cumperi de afară… online!

Știți rochițele și cămășile roșii, în carouri, care se poartă acum? Mi-au plăcut din prima. Cu multă bucurie am putut să văd cât de bine stau pe Natalia. Dar nu a fost ușor să le găsesc. În acest articol o să aflați pe repede înainte cum le-am cumpărat, deși nu erau în magazinele din România. De fapt, în magazinul din România, unde se întâmplă(nu tot timpul) să mai găsesc lucruri drăguțe.

La Next nu erau

Am fost la un magazin cu haine pentru copii destul de ok, zic eu. Este vorba de Next. Aveau doar mărimi mici. Nu au reușit să-mi explice de ce nu erau și pentru copii mai mari…

Le-am găsit la Next… în UK

Am intrat pe site-ul lor din ro, www.next.ro, de unde poți cumpăra direct din Marea Britanie. Aveau toate mărimile. Pentru unele rochițe, cămăși, prețurile erau cu 50% mai mici. Nu la toate. Cele mai multe haine erau doar un pic(5%-10%) mai ieftine.

La întrebarea mea “de ce?”, vânzătoarea mi-a spus că la noi cică se plătește TVA, iar acolo, în Marea Britanie, nu. Dezavanajul era că returul trebuia să-l fac în Marea Britanie, nu m-ar fi acceptat în magazinele Next din România.

Dar cum se mai întâmplă să cumpăr de la ei, știu ce îi vine.

Așadar, am stat în fața calculatorului și le-am ales împreună cu Natalia. Click, plătește cu cardul. Gata shoppingul… Coletul a venit în 3 zile, cu un SMS în prelabil. DHL, curierul a fost extrem de amabil.

Rezultatul shoppingului

Rochițele, deși sunt de aceeași marime: 5-6 ani, s-au aranjat diferit pe Natalia. Una îi vine bine, iar alta e puțin mai mare. Bine ca e puțin mai mare și nu puțin mai mică. La cât de repede crește, o îmbracă peste o săptămână. Surpriza a fost la dresurile atașate fiecărei rochițe. Perfecte! Mă rog, să nu exagerăm. Foarte bune! În magazinele fizice n-am găsit dresuri așa de bune.

Cât am economisit?

În cazul rochițelor Nataliei nu am termen de comparație pentru că nu sunt și în magazinele din România. Acestea au costat cam 100 de lei bucata, cu tot cu dresuri. Pot să vă dau alt exemplu. Niște cămăși: pe site erau la 70 de lei, în magazin – 130 de lei.

În loc de concluzie

Dacă ai puțină experiență de shopping și dacă știi bine brandul, uneori este mai convenabil să cumperi din afară, online. Chit că este vorba de același magazin. Asta pentru că în magazinele din RO nu sunt aduse toate produsele. Trebuie să te mulțumești cu ce iți dau ei.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticlePoveste din parc. Poate mai au o șansă...