Vlogul de luni: ”Cu Natalia la Cinema” sau ”Când fetele conduc… lumea!”

Îmi place să merg cu Natalia la Cinema. Este momentul nostru. Pe 16 iunie, vara asta, am fost la Cinema City, din mall AFI Cotroceni și ne-am distrat până am picat.

Filmul pe care urma să-l vedem, Cars 3, a fost neașteptat de bun. Nu mă documentasem din timp, nu știam ce urma să vedem, dar a fost superb. Să-l fi știut din vreme, să-l fi ales cu atenție, că nu se mula așa de bine pe ceea ce vreau să înțeleagă Creața mea cu Ochii Verzi. Faptul că în viață poate face orice dorește. Într-o lume care este încă a băieților, o fetiță poate fi tot ce îi poftește inima. Are nevoie de un strop de încredere, oleacă de talent și o sută nouăzeci și cinci de TIR-uri de muncă.

Atenție, mai departe sunt spoilere la filmul Cars 3.

Ideea filmului este simplă. Fulger, mașinuța roșie, vrea să revină în curse după o accidentare, dar are nevoie de antrenamente serioase. Antrenor, mai curând antrenoare, este o ea, o mașină. Natalia zice că este mașina galbenă. Fie și galbenă. Ideea desenului este că o fată poate fi puternică și la curse. O fată poate conduce o mașină mai bine decât un băiat. Da, fetele pot conduce… lumea.

Asta îmi doresc și asta încerc să-i transmit Nataliei. Să aleagă lucrurile care îi plac. Să nu-i fie frică de eșec. Să nu se teamă de provocări. Să încerce lucruri noi. Să se depășească pe sine, singurul său adversar de temut.

Apropo, cu toate că Natalia se joacă până nu mai poate cu păpuși, jucării de fetiță, în acest moment este decisă să devină… pilot de avioane. Mă rog, ea zice piloțică. 🙂

Vor veni vremurile când fetele vor conduce… lumea! Pănă atunci, vă las cu vlogul COJOCARI.RO de luni !

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleDomnul de Karate