Vlogul de luni este despre cum am fost noi (eu și Natalia) La Concert

Draga mea, Natalia. Iată că am mai creat o amintire pentru noi. Mai ții minte cum am fost La Concert? Nu? Sigur îți vei aminti dacă vei umbla în sertărașele alea micuțe cu amintiri… Da, da, alea de jos, pe lângă sertărașul cu săniușul. Mai la stânga, așa, mergi la sertărașul despre cum am fost la bunici și la mare. Așa, acolo. Lângă ele. Bravo, acum trage de sertărașul cu amintiri despre cum am fost La Concert. 🙂

A fost minunat. Mi-nu-nat! Te-ai bucurat enorm când ai auzit că mergem. Deși aveam o vagă bănuială că nu prea știai cu ce se mănâncă un concert, era suficient că știai că se dansează.

Mă bucur că am fost în viața ta… la primul tău concert. A fost unul cu muzică pop, pop rock. Drăguț și fără mari pretenții, în Parcul Izvor de lângă Parlament.

Ai început timid. Cu mici țopăieli și câteva îmbrățișări. Știam că erai bine dispusă. Se vedea în ochii tăi mari și verzi. Altfel de ce să mă îmbrățișezi în mijlocul cântecului? De ce să mă pupi pe obrăjori?

Erai minunată, draga mea Natali. Și orele de balet le vedeam acolo, în grația cu care îți aruncai picioarele pe ritmuri de bas. Iar eu, tăticul tău, te admiram așa cum te uiți la cel mai drag om de pe lume.

Așa cum m-am obișnuit, ți-ai făcut imediat prieteni. Imediat! Niște fetițe care țopăiau și ele fericite. Ai dansat cu ele până s-a întunecat.

Au început să bubuie boxele. Ne-am dus direct acolo, mai aproape de scenă, ca să vezi mai bine. Te-am ținut în brațe și am dat din cap în același ritm. Bum-bum-bum. Yaaaa, ai țipat la un moment dată, apoi m-ai îmbrățișat.

Acum închide sertărașul cu amintiri, draga mea Natalie. Acesta a fost concertul nostru. Primul tău concert. Am filmat un vlog împreună, ca să ai un mic ajutor pentru memorie. Iată-l mai jos, vlogul nostru de luni…

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleO călătorie într-o Toamnă adevărată! (poze)