Vlogul de luni: ”În vizită la Masha și Ursul”

Desenele Masha și Ursul sunt funny atât pentru copii, cât și pentru adulți. Succesul acestei producții a fost fulminant și nu a ocolit România, dar nici familia noastră. Ne-am uitat și continuăm să ne uităm pentru că ne distrează. Sunt milioane de copii în întreaga lume care urmăresc acest desen. Animația a fost tradusă în foarte multe limbi. Au apărut și haine, jucării cu Masha și Ursul… Ce vă ziceam? Fenomenul este global.

Natalia, de exemplu, a început să învețe limba rusă de una singură uitându-se la Masha și la Urs. Asta în condițiile în care în jurul ei se vorbește doar în română. Ne-a uimit treaba asta, dar ne-a și bucurat: nu mai trebuia să o facem pe translatorii cu ea. Apropo, aici puteți găzi câteva episoade Masha și Ursul traduse în română.

În aceste condiții, vă dați seama, când am aflat de ”expoziția” sau locul de joacă Masha și Ursul din MegaMall București, mall-ul din Pantelimon, am mers repejor să-l vedem cu toată familia. Ne-a plăcut mult pentru că era foarte apropiat desenului.

 

Am văzut casa ursului, ambulanța, grădina, pădurea, copacii din desen și, desigur, pe eroii principali, pe Masha și pe Urs.

Natalia s-a distrat enorm. Îi fugeau ochii dintr-o parte în alta. Abia reușeam să ne filmăm pentru vlog. Așa că, dacă vi se pare că tremură mâna pe undeva, să știți, este de la agitație. 🙂

Cu toate acestea, vlogul ne-a ieșit foarte frumos. I l-am arătat Nataliei și a rămas încântată. A vrut să-l mai vadă o dată, pe urmă încă o dată. S-a distrat făcându-l, acum se distrează urmărindu-l. Sper să vă placă și vouă…

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleȘtiați că România sărbătorește joi Ziua Mondială a Educației cu școlile închise, deci, fără educație?