Când devii supereroul copilului tău. A patra zi de vacanță împreună(poze din parc)

M-a luat de mână, s-a uitat în ochii mei. Era foarte obosită. După o tură a parcului o înțelegeam, în plus că Moș Ene îi tot dădea târcoale. Apoi a zis ceva ce mi-a încălzit sufletul.

– Tati, eu mă pot baza pe tine, să știi.
– De ce Natalia?, am întrebat eu, știind că va urma ceva ce a gândit, a chinuit în creierașul ei frumos.
– Pentru că tu ești puternic și te poți lupta cu oricine, iar tu o să mă protejezi. Chiar și pe monștri îi poți bate, mi-a zis ea arărându-mi ce o să le fac.

Mi-a spus apoi că o să-i ridic în aer și o să-i duc departe, departe. Ea este Natalia mea. Fetița care mai ieri m-a lovit în moalele sufletului cu altă chestie.

– Tati, dar cum ar fi fost viața voastră fără mine?
– Păi, Natalia, judecă și tu. În loc să-ți citesc acum Pippi Șosețica, mă uitam la un serial pe Netflix. În loc să te duc în parc, mă distram și eu pe undeva… Zi și tu, cum ar fi fost, i-am întors răspunsul.
– Tati, tu iar glumești?, m-a întrebat Natalia privindu-mă cu ochii mari, verzi, plini de amuzament. Un zâmbet i se cocoțase în colțul gurii, semn că nu mai este ea bebelușul care crede chiar orice.
– Da, Natalia, glumesc, este o plăcere să fii copilul nostru.
– Dar știi de ce?
– Păi, pentru că te iubim.
– Nu, pentru că voi sunteți niște părinți buni, care mă învățați să fiu o fetiță bună.

Knock out. Oare ce vede ea în ochii mei în acel moment? Pentru că eu știu sigur că acolo se adună o tonă de lacrimi…

Ieri a trecut a patra zi de vacanță împreună. Am decis să mergem în parc. Eu, ea – pe role. A fost o zi dificilă. Ne-am propus să facem înconjorul parcului pe role. O distanță impresionantă. Așa că la final, cum am zis la începutul acestui articol, a obosit tare mult. Dar era fericită. Și eu.

Am mâncat vată pe băț. Am glumit cu vânzătorul de vată. Am urmărit rațe, lebede și… am zâmbit, mult. Soarele s-a jucat în părul ei blond, ondulat, iar ochii verzi au fost extrem de profunzi. Sper că nu din cauza somnului. Pozele vorbesc de la sine, cred.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleVLOGUL DE LUNI: Cu Natalia și Maia în Parcul de distracții