Ce faci când bona îți bate copilul? Îi pui poza pe FB…

Bona bătăușă, Ivanciu Mihaela. Sursa

Îți săruți copilul de dimineață. Îl îmbrățișezi. Dai ultimele indicații bonei și ieși. Dar îți amintești că ai uitat ceva. Te întorci, deschizi ușa și ți se oprește inima. Auzi cum bona urlă la copil. Și urlă tare, ba chiar îl agresează fizic.

Ești părinte, îți iubești copilul. Căpiezi de-a dreptul când vezi că o nebună pe care ai lăsat-o în casă îi face așa ceva. Cu toate acestea, ce faci? Un pic de scandal, o dai afară pe ușă și… o faci de rușine pe Facebook. Eu zic că este cam puțin. Mult prea puțin. Nebuna a scăpat ieftin.

Ai fi putut să alegi calea ilegală. De exemplu, să o bagi pe nebună într-o altă cameră și… să-i faci tot ce îi făcea copilului. Asta dacă ai forță și ești dispus să încalci legea. Dar această cale este riscantă și, cum am zis, ilegală.

Așa că trecem la varianta legală și logică. Alertezi autoritățile. Să fie târâtă pe la poliție, să aibă cazier. Asta este extrem de important pentru viitorii părinți care ar intra în contact cu această femeie.

Dar nu, tu nu suni la 112? Nu faci plângere la poliție? Pui o poză pe Facebook și… atât? Ba mai mult, nici măcar numele agenției nu ni-l dai ca să știm să ne ferim…

Ce să zic? Femeia aia nu mai poate de Facebook, de share-uri. În curând o să se uite toată treaba, nimeni nu o să țină minte un nume și o poză, iar ea va teroriza alți copii, care poate nu vor fi la fel de norocoși să fie salvați la timp.

Ce vreau să zic, ieșiți din bulă, faceți mai multe decât o postare pe Facebook.

În curând o să vă povestesc aventura mea cu o agenție de bone, prin ce am trecut și de ce nu am ales nicio bonă prin agenție!

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleVlogul de luni este despre... cum am răgușit la Mașinuțeee în Parcul de Distracție!