Vlogul de luni de pe COJOCARI.RO. Am fost la petrecerea de decorat piñata și am inventat-o pe Elsa Schelet

Săptămâna asta se lansează filmul de animație Coco. Este creat de Pixar și se anunță un film frumos, duios, plin de emoție și aventuri amuzante pentru toată familia. Pe IMDB are 9.2. Deși nota cel mai probabil o să scadă, pe mine m-a convins din trailer că nu va fi timp pierdut.

Până să merg cu Natalia la film, am fost la o mică petrecere organizată de Forum Film România. S-a nimerit într-o zi de sâmbătă ploioasă, când opțiunile pentru distracții în aer liber erau destul de mici, așa că am mers să decorăm… piñata.

Ce este piñata? Un fel de gentuță din Mexic unde pui bomboane.De ce piñata? Pentru că filmul Coco este despre un băiețel din Mexic care își dorește nespus să cânte la chitară.

Natalia s-a distrat frumos(mulțumim, MiniArtShow). Atât de frumos, că m-am implicat și eu și nu am reușit să discut mai nimic cu ceilalți părinți invitați. Îmi cer scuze, dar am decorat și eu și Natalia la piñata de ni s-au lipit degetele… 🙂

La un moment dat, Natalia a declarat sus și tare că nu vrea să se machieze în schelet(asta era tema petrecerii). Că ar fi vrut Elsa. Natalia o desenează pe Elsa peste tot și îmi cere să-i citesc despre Elsa. O fană înfocată ar fi fost greu de convins să accepte altceva. Așa s-a născut… Elsa Schelet. Ta-da-daaam.

Am filmat și un Vlog. Vlogul de luni de pe COJOCARI.RO. Sper să vă placă…

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleMurdăria este bună... Și curățenia la fel! :)