Anul 2017 a fost perfect! Se aude, 2018?

Mai sunt câteva zile și anul devine nou-nouț. Proaspăciorul 2018 îl schimbă pe ”bătrânul” deja 2017. La final de an trag linie, privesc în spate și pot spune cu mâna pe inimă că… nu am trăit degeaba. Mă uitam pe niște poze din arhivă și m-am convins că așa e. Fix așa! 🙂

Mi-a plăcut 2017. De fapt, dacă este să fiu sincer, nu aș vrea să se ducă. Io nu prea văd sensul bucuriei de a te despărți de un an vechi. Apropo, cu cât înaintăm în vârstă, cu atât mai repede se duce anul. Asta este senzația pe care o am și știu de unde vine.

Cât suntem mici, facem multe lucruri noi. Suntem mereu în descoperire. Experimentăm chestii pentru prima dată. Ne educăm. Timpul trece foarte greu pentru că este fragmentat de nenumărate întâmplări noi.

Rutina uniformizează timpul. Ce ai făcut 2017? Te-ai dus la muncă? Ai băut seara o bere? Ai stat la o bârfă și cam atât? Păi, nu prea ai borne de memorie.

Tocmai de aceea îmi propun ca și în 2018, la fel ca în 2017, să călătoresc mult, să fac lucruri noi, să cunosc oameni, să învăț chestii pe care nu le știam, să fac cel puțin la fel de mult sport. Asta îmi propun. Și cred că așa o să opresc timpul.

Mulțumesc, minunatule 2017. Ai fost un an bun. Am făcut atâtea lucruri împreună. Am călătorit, am crescut împreună cu Natalia. M-am bucurat de familie. Drag 2018, fii bun și învață de la bătrânul 2017. Să știi că o să ne împrietenim. Simt eu că o să fii un an bun. Mai ales că mie îmi plac anii pari.

 

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleAm găsit în București pește marinat cu gust din copilărie!