Moș Crăciun și Natalia! Despre cum i-am trimis scrisoarea din acest an! (Vlog)

Am avut un Crăciun perfect! Iar asta se datorează în mare parte Nataliei. A trăit sărbătoarea prin fiecare scânteie din ochii ei mari, verzi.

Demult nu m-am distrat atât de bine.

Mulțumesc, fata lu’ tata. Cum ai știut tu să ne faci o sărbătoare atât de frumoasă doar prin prezența ta candidă… Crăciunul este eminamente despre familie, iar Natalia, fără să vrea, îl face de o sută de ori mai frumos.

Am început să sărbătorim prin a-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun. Dar cum Natalia știe literele, dar le aruncă greșit în cuvinte, am stat să-i dictez. După ce am tocmit scrisoarea, a trebuit să merg prin magazine și să fac poze pentru Moș Crăciun. Nu de alta, dar poate că moșul nu face diferența între un ponei Pinkie Pie sau unul Rainbow Dash. A trebuit să fac o minimă documentare în acest sens. Apropo, știați că există clește de făcut bulgări de zăpadă? Există. Și Moșul l-a lăsat sub brad la solicitarea Nataliei. Ce alte cadouri a vrut Natalia, vedeți jos, pe vlog!

Am un copil mai puțin materialist. Chiar dacă i-a făcut plăcere să ceară noi jucării. În tot acest timp cel mai mult și-a dorit ninsoare. I-a cerut zăpadă moșului atât în scrisoare, cât și la telefon. Căci, da, Natalia a vorbit la telefon cu Moș Crăciun și a dorit să audă prin telefon cum cad fulgii la el.

Pentru noi, Moș Crăciun a fost ea, Natalia. Ne-a lăsat sub bradul amintirilor o mulțime de emoții, sentimente frumoase, îmbrățișări, pupici, cântecele și o sanie plină de distracție. Abia aștept Crăciunul de anul viitor. 🙂

Acum vă las cu vlogul despre scrisoarea lui Moș Crăciun, despre discuția la telefon cu bărbosul și, desigur, despre cadourile aduse.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleAnul 2017 a fost perfect! Se aude, 2018?