Review la mașina de spălat rufe cu uscător LG!

Eram dator cu un review pentru mașina de spălat rufe pe care am cumpărat-o de la Black Friday. Pre numele ei de botez: Slim LG F2J6HM0W. Am cumpărat-o cu 1700 de lei. Prețul real, susține Emag, ar fi de 3500 de lei.

Am scris despre această mașină de spălat pe Facebook și părerile au fost împărțite. Unii erau încântați, alții nu prea. De ce am vrut mașina asta? M-a interesat uscătorul. Adică, să usuce hainele, nu doar să le spele.

Dezavantajul, pe care l-am intuit de la cumpărare, este că spală 7 kg și usucă mai puține, doar 4 kg. Dar orice este mai bun decât nimic. Nu? Cu acest gând am așteptat mașina de spălat, iar acum câtva zile a sosit.

Am dezbrăcat-o de cutie, am legat-o la rețea și… acum vine review-ul. Menționez că este după numai câteva spălări.

Capitolul spălare. Nu pot să spun decât că este minunată. Hainele sunt moi, bine curățate, petele se iau bine. Sunt așteptările pe care le ai de la o mașină de spălat nouă, bună. Nota 10 de la mine.

La capitolul ”liniște” în timpul spălării. Îi pot da un 8-9. Dacă bătrâna mașină de spălat avea momente în care părea că decolează, atât de tare se învârtea, LG-ul este mult, mult mai silențios. Teoretic reușești să dormi. Teoretic, pentru că m-aș fi așteptat fie și mai silențioasă. Presupunem că atât s-a putut. Deci, un 8-9 de la noi.

Acum despre uscare. Acesta este motivul pentru care am cumpărat mașina asta de spălat. Să ne usuce hainele, să nu mai stăm cu ele înșirate prin baie. Am fost surprins plăcut când am scos hainele din mașină și, ce crezi? Erau uscate. Fără nicio problemă. Doar că, există câteva aspecte negative. Sunt doar 4 kilograme de haine pe care le poți usca. Ciclul de uscare a durat de pe la vreo 12 noaptea, până pe la vreo 4-5 dimineața. Enorm de mult. În plus, unele haine au ieșit cam șifonate. Nu grav și nu toate, presupun că depinde și de textura hainelor. Nu știu cum și cât de des o să folosim uscătorul. În acest context, nota 6 sau 7 cu indulgență. Iată poza unei cămăși.

Sper că v-a fost de folos reviewul. Pentru întrebări și sugestii, ne găsiți pe fb.com/cojocari.ro.

Comentarii Facebook

comments

Next ArticleAm împodobit bradul(video)